"Şans yanımızda olmadı"

26.12.2020 - 18:40 | Son Güncellenme: 26.12.2020 - 18:40

Göztepe forması giyen Mossoro, Murat Paluli ve Ndiaye, 1-1 berabere biten Fatih Karagümrük maçının ardından beIN Sports'a konuştu. İşte detaylar...

Süper Lig'in 15. haftasında Göztepe ile Fatih Karagümrük 1-1 berabere kaldı. Göztepe forması giyen Mossoro, Ndiaye ve Mural Paluli maçın ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Mossoro: "Çok pozisyon kaçırdık"

Mossoro yaptığı açıklamada, "Nasıl olması gerekiyorsa o şekilde başladık. Kötü sonuçların ardından tekrardan ayağa kalkmak için mücadele sergileyecektik ve hafta boyunca iyi hazırlandık. Çok pozisyon kaçırdık, atamayana atarlar durumunu yaşadık" dedi.

Ndiaye: "Şans yanımızda olmadı"

Takımının tek golünü atan Ndiaye, "Gerçekten zorlandım, dizime sert bir darbe aldım gol pozisyonunda. Ama tek bacak bile olsam takımıma her şeyimi vereceğim dedim ve devam edebildim maça. Çok fazla kontraatak şansı yakaladık ve pozisyon bulduk ama bunlardan yararlanamadık ve şans yanımızda olmadı ve berabere kaldık" şeklinde konuştu.

Paluli: "Bu maçı çıkış olarak gördük"

Murat Paluli ise, "4 maçtır galibiyet hasretimiz var. Bu maçı çıkış olarak gördük. Maç berabere bitti ama erken bir golle iyi başladık. Golü yiyince düşüş yaşadık ve 1 puana razı olduk" ifadelerini kullandı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler