Santos Borre, Beşiktaş’ı reddetti! İşte yeni takımı

08.06.2021 - 12:10 | Son Güncellenme: 08.06.2021 - 12:23

Transfer haberleri... Beşiktaş'ın bir süredir takip ettiği santrafor Santos Borre, yeni sezonda oynayacağı takımı seçti. İşte detaylar...

Santos Borre, Beşiktaş’ı reddetti! İşte yeni takımı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

 

Gelecek sezon için iddialı bir kadro oluşturmak isteyen Beşiktaş'ta, hücum transferine öncelik veriliyor. Cenk Tosun'un sakatlığı, Aboubakar ve Larin'in belirsizliği devam ederken; forvet hattı için çeşitli isimlerin adı anılıyor. Son olarak, Santos Borre iddiası ortaya atılmıştı. 

"Brezilya'ya gidiyor"

Güney Amerika'da yeni sezonun başlamasından bu yana 17 maça çıkıp 8 gol, 2 asistlik performansla oynayan Borre, 30 Haziran'da serbest kalıyor. Kolombiyalı golcü için Brezilya'nın Sao Paolo ekibiyle anlaştığı ileri sürüldü. Yahoo Esportes'in haberine göre, Borre'nin önümüzdeki günlerde Brezilya'ya gidip imza atması bekleniyor.

Gelen teklifleri reddetti

Her sezon 10 gol ortalamasını yakalayan Borre, Hamburg; Beşiktaş ve Amerika MLS ekiplerinden gelen teklifleri bir bir reddetti. Beşiktaş'ın hücum hattında öncelik verdiği golcü, ilerleyen süreçte Brezilya'ya uçacak.

Borre'un dezavantajları

Godoy Cruz maçında 4 gol birden atan Kolombiyalı golcü, tipik forvet özelliklerini taşımasına karşın bazı dezavantajlara da sahip. İşte, Santos Borre'nin dikkate değer 3 kusru:

  • Son 2 yılda 6 kez sakatlandı
  • Avrupa'ya uyum sağlayamadı (Atletico Madrid ve Villarreal'de oynamıştı)
  • Son 4 sezonda ortalama 20 maça çıktı. 
Senin için hazırladığımız haberler