Fenerbahçe Beko'da Saras Jasikevicius, Partizan galibiyeti sonrası Obradovic‘e övgü

09.01.2024 - 23:35 | Son Güncellenme: 09.01.2024 - 23:40

EuroLeague’in 20. hafta müsabakasında evinde Partizan'ı 91-76 mağlup eden Fenerbahçe Beko'da Saras Jasikevicius, maç sonu değerlendirmede bulundu.

Fenerbahçe Beko'da Saras Jasikevicius, Partizan galibiyeti sonrası Obradovic‘e övgü

AJANSSPOR - HABER

Turkish Airlines EuroLeague'in 20. haftasında temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, sezonun ilk yarısında Belgrad'da mağlup olduğu Zeljko Obradovic yönetimindeki Partizan'ı iç sahada 17 sayı geriden gelerek 91-76 yenmeyi başardı.

Maç sonu Fenerbahçe Beko'da Saras Jasikevicius, açıklamalarda bulundu. 

"Hücumda işimizi kolaylaştırdı"

Karşılaşmada güçlü oynadıklarını vurgulayan Saras, “Maça iyi başlamadığımız aşikar, küçük çocuklar gibi oynuyorduk. Sonrasında maçı kazanmak için fiziksel oynamamız gerektiğini fark ettik. Sahanın her bir santimetrekaresinde ‘adam’ gibi oynamalıydık. Fiziksel oynamaya başladık ve bu durum hücumda işimizi kolaylaştırdı, istediğimiz şutları bulduk ve isabete çevirdik." dedi.

"Zeljko‘nun takımlarını nasıl hazırladığını hepimiz biliyoruz"

Zeljko Obradovic‘e övgülerde bulunan Saras, "Özellikle Nate Sestina bu konuda çok iyi bir iş çıkardı, Tyler da harika oynadı. Bizim için müthiş bir geri dönüş oldu. İlk çeyreğe rağmen sonraki üç çeyrekte çok iyiydik, bu galibiyetten dolayı çok mutlu olmalıyız. Zeljko Obradovic‘e karşı oynamak her zaman çok özel, Zeljko‘nun takımlarını nasıl hazırladığını hepimiz biliyoruz. Bu nedenle ona karşı kazanabilmek çok özel.” dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe son periyot vites attı! Partizan sahadan silindi
Habere Git

Fenerbahçe Beko - Partizan maçı çeyrek skorları

  • 1. çeyrek: 19-31
  • 2. çeyrek: 43-48
  • 3. çeyrek: 68-64
  • 4. çeyrek: 91-76

Fenerbahçe Beko'dan 12. galibiyet

Bu sonuçla Fenerbahçe Beko, ligdeki 20. maçında 12. kez sahadan galip ayrıldı. Temsilcimiz, çift maç haftasının ikinci ayağında Bayern Münih’i ağırlayacak.

Ligdeki 20. maçında onuncu yenilgisini alan Partizan ise Maccabi Tel Aviv‘i konuk edecek

Senin için hazırladığımız haberler