Fenerbahçe Beko'nun başantrenörlüğü için Djordjevic iddiası

27.07.2021 - 13:42 | Son Güncellenme: 27.07.2021 - 22:27

Son dakika basketbol haberleri... Fenerbahçe Beko'da koç Igor Kokoskov'dan boşalan koltuğa bir başka Sırp çalıştırıcı Sasha Djordjevic'in getirilmesi düşünülüyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe Beko'nun başantrenörlüğü için Djordjevic iddiası

AJANSSPOR - HABER

 

Fenerbahçe Beko'da bir dönemin daha sonuna gelindi. Igor Kokoskov'un NBA ekiplerinden Dallas Mavericks'in yardımcı antrenörlüğü için yola çıkmasıyla beraber kulüp yönetimi yeni koç arayışlarına çıktı. Bu bağlamda, Virtus Bologna'dan 1 ay önce ayrılan Sasha Djordjevic'in adı, Fenerbahçe Beko antrenörlüğüyle geçiyor.

Fenerbahçe'de Djordjevic iddiası

Trendbasket'teki haberde, Fenerbahçe Basketbol Takımı'nı önümüzdeki süreçte Sasha Djordjevic'e emanet edileceği, taraflar arasında anlaşma sağlandığı belirtildi. Bir ay kadar önce İtalya ekibi Virtus Bologna'dan ayrılan Djordjevic'in takım arayışları sürüyor.

Görüşmeler başladı

Vole'de yer alan habere göre ise Fenerbahçe, Sırp koç Aleksandar Djordjevic ile resmi görüşmelere başladı. Sarı-lacivertli takım genel menajeri Maurizio Gherardini şu anda İtalya’da ve Djordjevic ile bir araya geldi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Igor Kokoskov'un ayrılığını açıkladı!
Habere Git

EuroCup'ta finale kalamamıştı

Geçtiğimiz sezon, Virtus Bologna'yla EuroCup'ta yarı finale kadar yükselen Sasha Djordjevic, burada Rus ekibi Unics Kazan'a mağlup olmuş, organizasyonda final heyecanı yaşayamamıştı. İtalyan ekibi final göremeyince EuroLeague hayalleri de suya düştü. Kulüp yönetimi, bu bozgundan sonra Djordjevic'e yeni kontrat önermedi. 

Senin için hazırladığımız haberler