"Saygısızlık yaptığım için pişmanım!"

08.05.2020 - 21:23 | Son Güncellenme: 08.05.2020 - 21:28

"Saygısızlık yaptığım için pişmanım!"

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un yıldız oyuncusu Andrew Robertson, geçtiğimiz sene Messi ile Şampiyonlar Ligi'nde aralarında yaşadıkları tartışma ve fiziksel temastan dolayı pişmanlık duyduğunu ifade etti. BBC Radio'da 'Peter Crouch Podcast' programına konuşan İskoç oyuncu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"Pişmanım..."

Messi ile yaşadıklarını anlatan Robertson: "Ben ve Fabinho, Messi'yi geriden takip ediyorduk. Daha sonrasında ikimizde yerde kaldık. Ayağa kalkarken ona bir temasta bulundum. Yüzünde üzgün bir ifade görmüştüm. Orada yapmamam gereken bir hareket yaptım. Yaptığım şey, bu oyunu oynayan en iyi oyuncuya saygısızlıktı. Düşündükçe pişman oluyorum. Yaptığım hareketi düşünsem yapmazdım. O yüzden bu hareketin düşünmeden yapıldığını söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

"Liverpool'da emekli olmak istiyorum"

Liverpool'da emekli olmak istediğini söyleyen İskoç oyuncu: "Şu an bana ne yapmak istediğimi sorsalar elbette Liverpool'da emekli olmak isterdim. Ancak 35-36 yaşına geldiğimde en yüksek seviyede oynamanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. O yüzden şu an ilerleyen zamanda alacağım kararlar için kesin konuşmuyorum"

Senin için hazırladığımız haberler