Schalke'nin nostaljik hamlesi, Ahmed Kutucu transferinin önünü açacak!

15.01.2021 - 10:44 | Son Güncellenme: 15.01.2021 - 10:50

Transfer haberi... Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer gündemine gelen Ahmed Kutucu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Schalke, eski golcüsü Klaas Jan Huntelaar'ı yeniden gündemine aldı. Klaas Jan Huntelaar hamlesi Ahmed Kutucu'nun geleceğini nasıl etkileyecek? İşte transfer gelişmesiyle ilgili detaylar...

Schalke'nin nostaljik hamlesi, Ahmed Kutucu transferinin önünü açacak!

AJANSSPOR-HABER

Almanya Ligi ekiplerinden Schalke 04, nostaljik bir transfere imza atmaya hazırlanıyor. Bu transfer Ahmed Kutucu’nun da ayrılma ihtimalini kuvvetlendiren cinsten. Peki, Schalke’nin forvet planı ne? Detaylar haberimizde…

Schalke’nin gündeminde Huntelaar var

Bundesliga’nın dibinden kurtulma mücadelesi veren Schalke’de gözler forvet transferine çevrilirken, gündeme sürpriz bir isim geldi. Alman basını Schalke’nin eski golcüsü Klaas Jan Huntelaar’ı transfer etmeyi düşündüğünü yazdı.

Schneider, Hollandalı golcü için çalışıyor

Haberlere göre; Schalke Sportif Direktörü Jochen Schneider, bu nostaljik transferi gerçekleştirmek için şu sıralarda uğraş veriyor.

Kariyerine Almanya’da nokta koymayı hedefliyor iddiası

37 yaşındaki Huntelaar, Schalke’de 7 yıl geçirdikten sonra eski kulübü Ajax’a döndü. Ajax’ta eskisi gibi başrol üstlenemeyen futbolcu, kariyerine de noktayı Alman ekibinde koymayı planlıyor.

Schalke’de kaç gol atmıştı?

Huntelaar, 2010-17 sezonları arasında Schalke’de 175 maçta 82 gole imza atmıştı. Schalke taraftarlarının gönlünde ayrı bir yeri olan futbolcunun kontratı sezon sonunda sona erecek. Ancak; iddialar, golcü ismin ara transfer döneminde Schalke’ye döneceği yönünde.

Bu transfer Ahmed Kutucu transferinin önünü açacak

Klaas Jan Huntelaar'ın Schalke’ye dönmesiyle birlikte Ahmed Kutucu’nun da zaten az olan forma şansı sıfıra inecek. Dolayısıyla bu transfer girişimi, Kutucu’nun ayrılmasında etkili olabilir.

Süper Lig takımlarıyla sık sık anılıyor

Milli futbolcu Ahmed Kutucu’nun adı Beşiktaş, Fenerbahçe ve son olarak da Trabzonspor ile anıldı. Hatta Bild gazetesi editörlerinden Kilian Gaffrey, Ahmed Kutucu’ya Hollanda’dan Heracles ve Türkiye’den Trabzonspor’un yoğun ilgi gösterdiğini yazmıştı.

Sözleşmesi ne zaman bitecek?

Ahmed Kutucu'nun Schalke ile olan sözleşmesi 2022'ye kadar devam edecek. Futbolcu, bu sezon Schalke A Takımı ile 5 maça çıktı ve skor üretemedi.

Senin için hazırladığımız haberler