Sedat Peker yakalandı mı?

13.06.2021 - 20:55 | Son Güncellenme: 14.06.2021 - 01:56

Son dakika haberleri... 'Sedat Peker yakalandı mı' sorusu sosyal medyanın gündeminde. Sedat Peker hakkında son gelişmeleri haberimizden okuyabilirsiniz.

Sedat Peker yakalandı mı?

Bir süredir sosyal medya hesabından paylaştığı videolar ile gündemde olan organize suç örgütü lideri Sedat Peker yakalandı mı? Geçtiğimiz günlerde Peker  grubuna yönelik soruşturmada, Şanlıurfa'da 3 kişi gözaltına alınmıştı. Bugün ise sosyal medyada Sedat Peker'in de yakalandığına dair iddialar ortaya atıldı. Peki Sedat Peker gözaltına alındı mı? İşte son gelişmeler...

 

 

Sedat Peker soruşturmasında 3 kişi tutuklanıp serbest bırakıldı

Sosyal medyada organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in hesabında paylaşım yapmaması 'Sedat Peker yakalandı mı' sorusunu akıllara getirdi. Bu soru, sosyal medyada da gündem haline geldi. Geçtiğimiz günlerde de Peker soruşturmasında 3 kişi gözaltına alınmış, Şanlıurfa'da gözaltına alınan MİSİAD Başkanı Feridun Öncel'in de aralarında bulunduğu 3 şüpheli, 'yurt dışına çıkmamak' ve 'konutu terk etmemek' şeklindeki adli kontrol tedbiriyle serbest bırakılmıştı.

Sedat Peker yakalandı mı?

BirGün'de yer alan habere göre, Peker'in avukatları bu iddiayı yalanladı. Halk TV'de Özlem Gürses, Peker'in avukatları ile haber merkezinin görüştüğünü, avukatların yakalanma durumu olmadığını ifade ettiklerini belirtti.

Dubai'de yetkililerle görüştüğü iddia edildi

Dubaiden olduğu bilinen Peker, geçen hafta yerini değiştirmek zorunda olduğunu belirterek video yayınına bir süre ara vereceğini söylemişti. Tweet atmaya devam eden Peker, son paylaşımını 12 Haziran günü attı.

Sedat Peker'den paylaşım

Sedat Peker, bu gece 24.22'de sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Peker, yaptığı paylaşımda  Dubai polisi ile görüştüğünü ve yakalanmadığını açıkladı. 

Senin için hazırladığımız haberler