"Şehirde şampiyonluk turu atmak istiyoruz"

22.07.2020 - 23:27 | Son Güncellenme: 22.07.2020 - 23:28

TFF 1. Lig Play-off yarı final ilk maçında Bursaspor ile Adana Demirspor 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından Bursasporlu futbolcular değerlendirmelerde bulundu.

Tayfur Bingöl: "4 gün önce lig bitti. Play-off atmosferi bambaşka. İki takımda kontrollü oynadı. Bizim için problem yok çünkü Adana'da finale kalacağız. Şehirde şampiyonluk turu atmak gibi bir hayalimiz var. 3. şampiyonluğumu burada yaşamak istiyorum. Hava sıcaklığı ve yorgunluk bizi etkiliyor ancak sorun yok. İnşallah şampiyonluğa ulaşacağız."

Kerem Can Akyüz: "Yüksek kalitede bir maç oldu. İki takımın da pozisyonları vardı ancak üstün taraf bizdik. Gol atıp avantajı almak isterdik ancak bunlar 2 ayaklı maçlar. Gol yememek de önemli. 6 pastan kaçırdığımı pozisyonlar var. Sıkıntılı pozisyonlar yaşadık. Takım arkadaşlarımın yoğun çabasıyla beraber adımızı finale yazdırmak istiyoruz. Adana Demirspor'u da kutluyorum. Maçın gerginliği sebebiyle Anıl ve Özer tartıştı ancak maçlarda böyle şeyler oluyor. İçeride çok iyi bir ortam var. Maçtan sonra sarıldılar. Takım içi atmosfer çok iyi. Maça kötü bir görüntü oldu ancak bu maçın gerginliğiyle alakalı. Her takımda böyle şeyler olur. Tatlıya bağlandıktan sonra bir sıkıntı yok."

Abdullahı Shehu: "Orada bir gol atıp kazanırsak finale kalacağız. Bugün birçok şans bulduk ancak bu şansları değerlendiremedik. Maçı inceleyecek olursak 10'un üzerinde korner attık ve çok şans bulduk. Oyunu kontrol ettik. Adana'da bu şansları değerlendireceğimizi düşünüyorum."

Senin için hazırladığımız haberler