'Şehit Eren için Koşuyoruz'

06.02.2018 - 16:13 | Son Güncellenme: 06.02.2018 - 16:13

Trabzon Yarı Maratonu ve Halk Koşusu için tanıtım filmi düzenlendi. Filmde ise sanat, spor ve basın camiasından birçok isim rol aldı. Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, "Şehit Eren İçin Koşuyoruz" sloganıyla organize edilen Trabzon Yarı Maratonu ve Halk Koşusu için Trabzon Büyükşehir Belediyesince tanıtım filmi hazırlandı.Bu kapsamda sanat, spor ve basın camiasından çok sayıda isim kamera karşısına geçerek, tanıtıma destek verdi.Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Trabzon Yarı Maratonu, Halk Koşusu ve 10 kilometre koşusunun, 18 Şubat Pazar günü gerçekleştirileceği belirtildi.

Bu yılki etkinliklerin "Şehit Eren için Koşuyoruz" sloganıyla yapılacağına işaret edilen açıklamada, "Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halka İlişkiler Dairesi, bu yıl farklı bir uygulamaya imza atarak Yarı Maraton, Halk Koşusu ve 10 kilometre koşusunun ülke genelinde en iyi şekilde duyurulması için tanıtım filmleri hazırladı" ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, diğer tanıtım filmleriyle ilgili de bilgilendirmede bulunularak, şunlar kaydedildi:

"Diğer tanıtım filmleri de Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yayınlanmaya başlandı. Spor yorumcusu Olcay Çakır'ın yanı sıra Trabzonlu sanatçı Hüseyin Avni Danyal, Habertürk TV'nin Trabzonlu haber spikeri Oya Çebi, Trabzonsporlu futbolcular Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür, Trabzonspor'un efsane futbolcusu İbrahima Yattara, Trabzonlu boksör Sabriye Şengül ile sürpriz isimlerin rol aldığı tanıtım filmleri Büyükşehir Belediyesi tarafından sırasıyla yayına verilerek, vatandaşlar halk koşusuna katılmaya davet ediliyor."

Halk koşusu için kayıtların 12 Şubat'ta başlayacağı, kayıtların ise 16 Şubat'ta sona ereceği bildirildi.

Senin için hazırladığımız haberler