Sekizkök: "Müzemize yeni bir kupa koymak istiyoruz"

02.10.2018 - 21:23 | Son Güncellenme: 02.10.2018 - 18:23

Anadolu Efes Yardımcı Antrenörü Yakup Sekizkök, yeni sezon öncesi tüm takımlara başarı dileğinde bulundu.

 

Anadolu Efes Yardımcı Antrenörü Yakup Sekizkök, yeni sezon öncesi tüm takımlara başarı dileğinde bulundu.

Sezonun ilk resmi müsabakasında Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını hatırlatan Sekizkök, "Avrupa'nın en kuvvetli takımlarından birine karşı oynayacağız. Kadrosunu koruyan, hatta geliştiren bir takımla oynayacağız." ifadelerini kullandı.

Sekizkök, çok iyi hazırlık dönemi geçirdiklerini vurgulayarak, "Milli takımdan gelen sporcularımızla beraber antrenman kalitemiz ve tempomuz çok arttı. Kupayı 11. kez almak istiyoruz. Yeni bir kupa. Müzemize yeni bir kupa koymak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Lacivert-beyazlıların kaptanı Doğuş Balbay da THY Avrupa Ligi ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne damga vurmuş Fenerbahçe ile mücadele edeceklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Çok ciddi bir mücadele olacak. Kazanan kupayı kaldıracak. Umarım galip gelen taraf biz oluruz. Yarın yenilenmiş bir kadromuzla sahada olacağız. Fenerbahçe de çekirdek kadrosunu korumasına rağmen ilavelerle daha güçlü hale geldi. Seyir zevki gerçekten yüksek, güzel bir maç bizleri bekliyor."

Doğuş, yeni yabancı kuralıyla ilgili "Oyuncuların aldığı süre artığında milli takıma gelecek oyuncuların kalitesi ve sayısı da artacaktır. En önemli şey sabır. Bu kural geldi diye bir günde oyuncu çıkartmamız imkansız. Kural kesinlikle Türk oyuncular için avantaj oldu. Uzun vadede Türk basketboluna katkı vereceğine inandığım bir kural." yorumunu yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler