Selim Ilgaz tarihi golü anlattı

14.09.2020 - 22:34 | Son Güncellenme: 14.09.2020 - 22:35

Son dakika haberi... Atakaş Hatayspor'un Süper Lig tarihindeki ilk golünü atan Selim Ilgaz açıklamalar yaptı. Selim Ilgaz tarihi gol için ne dedi? İşte detaylar...

AJANSSPOR - HABER

Hataysporlu futbolcular Popov, Mesut Çaytemel ve Selim Ilgaz, 2-0 kazanılan Başakşehir maçını değerlendirdi.

Popov'un sözleri

Yayıncı kuruluşa konuşan Popov, "Bütün takımı tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettik. Türkiye'nin şampiyonu Başakşehir'e karşı galip geldik. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

Mesut'un açıklamaları

Mesut Çaytemel de, "Yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum. Bugün bizim için çok önemli bir gündü. İlk kez bir Süper Lig maçına çıktık. Geçen senenin şampiyonu vardı karşımızda. Önemli olan bugün kazanmaktı. Tarihimizdeki ilk Süper Lig maçını böyle bir takıma karşı kazandığımız için çok mutluyuz" ifadesini kullandı.

Selim Ilgaz'dan gol yorumu

Hatay'ın Süper Lig'deki ilk golünü atan Selim Ilgaz ise, "Bugün önemli olan kazanmaktı. Golü atanın önemi yoktu. Çok şükür kazandık. İnşallah devamı gelir. Zor bir maçtı. Çok iyi hazırlandık. Çok iyi mücadele ettik. Önemli olan gol yememekti. Biz gol atacağımızı biliyorduk. Attığım golde kalecinin çıktığını gördüm. Anlık bir pozisyon. Kaleyi boş görünce attım" diye konuştu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler