"Sen hiç Beşiktaş maçı izledin mi Gürcan?"

15.02.2021 - 23:03 | Son Güncellenme: 16.02.2021 - 01:02

Süper Lig 25. hafta ilk maçında Beşiktaş deplasmanda Gençlerbirliği'ni 3-0 yendi. Maçın ardından A Spor yorumcusu Gürcan Bilgiç yaptığı yorumlarla gündeme geldi. Feyyaz Uçar ile yaptığı konuşma sosyal medyada trend oldu. Gürcan Bilgiç, Beşiktaş maçı hakkında neler söyledi? Gürcan Bilgiç kimdir ve kaç yaşında... İşte detaylar...

"Sen hiç Beşiktaş maçı izledin mi Gürcan?"

Süper Lig'de 25. hafta maçlarının yorumlandığı A Spor'da yorumcu Gürcan Bilgiç, yaptığı yorumla sosyal medyada gündeme geldi. Beşiktaş maçı hakkında yaptığı yorum gündeme düştü. İşte yaptığı o yorumlar...

Feyyaz Uçar'ın 'Beşiktaş öne geçtikten sonra geri çekilmiyor' yorumlarına karşılık olarak cevap veren Gürcan Bilgiç, bu durumdan 'Beşiktaş'ı yok sayamazsın' diye yorumlar yaptı.

Gürcan Bilgiç, ''Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor, skor aldıktan sonra kendi sahasında bekliyorlar.'' yorumlarını yaptı. Gürcan Bilgiç'e ise Feyyaz Uçar'dan sert tepki geldi. Feyyaz Uçar, ''Sen hiç Beşiktaş maçı seyrettin mi bu aralar?'' sorusunu yönettikten sonra Gürcan Bilgiç, açıklamasına devam etti.

Gürcan Bilgiç'in 'Beşiktaş, 1-0 skorunu yaptıktan sonra oyununa devam etti mi?' yorumlarına Feyyaz Uçar, 'Senin hangi maçı seyrettiğini bilmiyorum ama biz Beşiktaş'ın maçını seyrettik'' yorumunu yaptı.

Gürcan Bilgiç kimdir?

1965 İstanbul doğumlu Gürcan Bilgiç, gazeteci ve spor yazarı olarak mesleki yaşantısını sürdürmektedir. Spor basınının yakından tanıdığı usta spor yazarı Necati Bilgiç'in oğludur. Annesi ise Perihan Bilgiç’tir. Ayrıca babası, Hıncal Uluç’un da dayısıdır. Babası Necati Bilgiç, 2015 yılında vefat etti. Dedesi Kilis Müftüsü Muharrem Efendi’dir. Baba tarafından aslen Kilis’lidir.

Daha sonra 12 sene Milliyet Gazetesi bünyesinde Şansal Büyüka ile birlikte çalışmıştır. Editör, foto muhabiri ve sayfa yönetmenliği gibi çeşitli kademelerde görev alan Bilgiç aynı zamanda Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe muhabirliği yapmıştır. 2003 yılından bu yana Fotomaç ve Sabah gazetelerinde yazmaya devam eden Gürcan Bilgiç en son A Spor ekranlarında yorumcu olarak yer almıştır.

Senin için hazırladığımız haberler