"Sen kendi taraftarına bilet satmamış yönetimsin!"

08.05.2017 - 13:57 | Son Güncellenme: 08.05.2017 - 13:57

"Sen kendi taraftarına bilet satmamış yönetimsin!"

AJANSSPOR - Spor yazarı ve yorumcusu Cem Dizdar, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Trt Spor’da gündemi değerlendiren Dizdar, Aziz Yıldırım’ın rakip başkanı tokatlamasını da yorumladı. Dizdar’ın değerlendirmelerinden Ajansspor’un derledikleri şu şekilde  :

"Sorumlu Şenol Güneş'tir demek az düşünüyorum demektir"

Sen Quaresma diye ortalığı yıkıyorsun. Quaresma ise paslaşmıyor, hoca da onun yerine koyacak adam bulamıyor. Var mı? 18. dakikada Igor Tudor oyundan Bruma’yı alıyor. Ne oluyor maç? Olmuyor. Demek ki oyunun, hayatın kendi denklemi var. Hayatın akışına karşı yüzülmez. Hoca da hayatın akışına karşı yüzmek istemiyor. Şu maçın sorumlusu Şenol Güneş’tir demek, futbol üzerine çok az düşünüyorum demektir.

"30 yaşındaki adama bazı şeyleri artık öğretemezsin"

Marcelo, Fabri kaç yaşında? Zafer Ergün arkadaşımıza soralım. Hadi Atınç’a, Aboubakar ve Talisca’ya bir şeyler öğretebilirsin. 30 yaşındaki adama bir şey öğretemezsin. Hoca ne yapsın? Onu aşan şeyler. Hoca söyler, yılda 2 milyon Euro alan adam da çıkar oynar. Topu kullanır, becerisini konuşturmaz.

Quaresma eleştirisi...

Beşiktaş’taki temel mesele; özellikle Quaresma’nın sürekli sahneye çıkıp bir solo atma gayreti var. Oysa ki solist gösteri yapar. Herkes kendi işini, gösterisini yapar. Niye oyuncumuz yok? Bu kadar oyuncudan bahsediyorsak… 1 stoperle kalecinin hatasından dolayı berabere bitti diye ben buna eleştiri demem. Maçı kaybettim sorumlu alıyorum, arkadaşın önüne koyuyorum. Yok daha neler...

Aziz Yıldırım ve tokat olayı...

Olayları içimize sindirmek, kısasa kısas yapmak, mazur görmek… Bunu yapmamamız lazım. Ne diyor Aziz Yıldırım? Bana yer vermediler. Kim verecek sana yeri? İlgili Federasyon… Gidip diyeceksin bana yer vermiyorlar diye. Bir dahaki maçta gelir daha fazlasını yaparım demek olmaz. Sen işini halletmeyeceksin. Sen tribünü kapatmış, kendi taraftarına bilet satmamış yönetimsin. Sattı mı? Unutalım şimdi bunu? Saymayalım mı?

Senin için hazırladığımız haberler