Şenol Güneş: 2 puan kaybettiğimiz için üzgünüz

02.09.2018 - 23:39 | Son Güncellenme: 03.09.2018 - 00:09

Şenol Güneş Bursaspor maçı sonrası basın mesuplarına açıklamalarda bulundu. İşte Güneş'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri

Şenol Güneş: 2 puan kaybettiğimiz için üzgünüz

Süper Lig'in 4 haftasında Bursaspor evinde Beşiktaş'ı konuk etti. İki takımın bulduğu karşılıklı gollerle maç 1-1 berabere bitti

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İşte  Güneş'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri...

"Gökhan’ın durumuna da bakacağız"

2 gün izin vereceğiz, Çarşamba başlayacağız. Gökhan’ın durumuna da bakacağız, değerlendireceğiz.

Hücumda yön değiştirirken hatalar yaptık

Oyunun tamanında düşündüğümüz oyunun gerisindeydik. Diğer maçın etkisi olur olmaz, önemli değil. Ama sahaya çıkan oyuncular beklenen şekilde oynamadılar. Rakip uzun toplarla etkili oldu. Pozisyonlar buldu. Burada hatalar yaptık. Hücumda yön değiştirirken hatalar yaptık. Ofansta gerekli olan yerde de bireysel başarı yoktu. Her oyuncumuz kendi oyununun altında oynadı. 3-4 gün önce daha iyi, baskılı ve arayış içindeydi.

 

" 3 tane oyuncunun arasından yediğimiz bir gol var"

Tolgay diğer maçta bayağı koşmuştu. Etkili olmaya çalıştık. Hiç beklenmedik şeyler de oldu. Adriano geriye dönüşte geç kaldı. 3 tane oyuncunun arasından yediğimiz bir gol var. O gol bir şok etkisi yarattı. Kaybedilen 2 puan var. Oyun başında göstermemiz gereken iştahı gösteremedik. 2 puan kaybettiğimiz için üzgünüz.

"Orta sahamız ilk yarıda kötü oynadı"

Yediğimiz golde arkaya atılan bir top var. Geriye yavaş koştuk. Pepe de açıyı iyi kapatamadı. İlk yarıda da tempo ve birebir olarak istediğimiz gibi değildik. Orta sahamız ilk yarıda kötü oynadı. Uzun toplarda ve dönen toplarda da sıkıntı oldu. Rakip beraberliğe razıydı. Daha fazla hücumda etkili olmamız lazımdı. Zaman zaman bunları yaptık ama az yaptık.

“Necip yüzünden gol yemedik” 

Necip Uysal değişikliğine ilişkin sorulan soruya ise Güneş, “Necip yüzünden gol yemedik. Necip’in girmesi yüzünden de yemedik. Rakip iki forvetle oynuyordu, Medel’i geri çektik. Biz perşembe, pazar oynuyoruz. Bu tip şeyleri yaşıyoruz. Biz ağzımızı açmıyoruz. Bu düzen gidiyor. Medel de Tolgay da Oğuzhan da ilk yarı kötüydüler. Garry veya Tolgay’dan birini alacaktık Tolgay’ı aldık ama o yüzden pozisyon verdiğimizi düşünmüyorum. Negredo’yu çıkarmak istiyorduk, Ricardo sakatlanınca bekledik. Sonra uzun top atıldı, golü yedik. Son 3-4 dakika baskı yapıp pozisyon bulmaya çalıştık ama oda golü getirmedi” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler