Şenol Güneş çok sinirlendi: Ben hiçbir takıma...

23.12.2017 - 16:16 | Son Güncellenme: 23.12.2017 - 16:16

Şenol Güneş çok sinirlendi: Ben hiçbir takıma...

Şenol Günei, Beşiktaş'ın Sivasspor'a 2-1 yenildiği maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Tecrübeli teknik adam, yayıncı kuruluşun muhabirini sert bir dille eleştirirken, yenilgiyi değerlendirdi.

Güneş'in sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

Şenol Güneş yayıncı kuruluşa kızdı

Şenol Güneş, yayına geç almasına tepki gösterirken "Biz buraya gelmek mecburiyetindeyiz. Geldiğimiz halde bekledim, arkadaş da bir şeyler konuşuyor. Bilgi sahibi olsun, ona göre konuşsun. Bize saygısızlık yapma hakları yok" dedi.

Kazanmak içi sahaya çıktık. Oyun üstünlüğümüz vardı, pozisyonlarımız vardı. Vuruş tekniiği olarak zayıf kaldık. Orta isabetimiz eksik kaldı. Bir tane vuruş yapabildik. Ortalarda koşu yapabilirdik. Ataklarımız oldu. Rakibe uzak kaldık. Dönen toptan yediğimiz gol var.. Uzaktan atılan şut ve dönen toptan yenen gol... Yediğimiz gole bakarsan ondan çok daha kolaylarını biz atamadık. Oyun olarak sadece ikinci yarının belli bir bölümünden sonra oyun disiplininden koptuk.

İki golü çıkardığımız zaman, oyun temposu da skor almaya yakındı. Arayışlarımız vardı. Cenk'in yakaladığı iki pozisyon vardı. Gol atabilirdik. Biz vuramadık. Futbolda bazen böyle şeyler olabilir. Başka bir şey söylemek doğru değil. Oyuncuların niyetinden şüphem yok, ama 2 tane gole bakarsan, bizim gibi üst düzey takımın yememesi gereken goller.

Ben hiçbir takıma niye savunma yapıyorsun demedim. Sadece savunma yapan takımların zaman geçirmesini doğru bulmadığımı söyledim. Bugün Sivasspor oynamaya çalıştı. Tebrik ediyoruz. Ben hiçbir takıma niye öyle oynuyorsun demem"

"Buraya kazanmaya geldik. Oyun üstünlüğümüz de vardı ama skor üstünlüğünü sağlayamadık. Gelen isabetli ortalarda eksiklerimiz vardı. Öne geçmemiz gereken maçta geriye düştük. Daha net pozisyonlar yakaladık ama atamadık. Son bölümlede oyun disiplininden koptuk rakip de bunu değerlendirdi. Rakip takımın zaman geçirmeye yönelik harekette bulunmadı. Son bölümdeki disiplinsizlik dışında iyi oynadık.

Negredo elinden geleni yaptı ama sabit duruyordu. Bir tane kafa vurdu. Daha hareketli bir oyuncu istedim ondan Negredo’yu aldım. Talisca’yı da çıkarabilirdim ama arkadan gelip şut çeker diye onu oyunda tuttum. Negredo kötü diye değil, daha hareketli oyuncu olması için oyundan aldım.

Negredo’nun istediği iyiydi ama atılan ortalarda istediğimiz olmadı. İsabetsiz ortalar da oldu. Quaresma’nın öne attığı ortada Negredo öne gitmedi, her ikisi de haklı.

Bir başarısızlık varsa sorumluluğu benim. Bugün 3 puan da alsak eksi puanlarımız vardı. Bugün beklemediğimiz bir sonuç aldık.

Diğer takımların ne yaptığı bizi ilgilendirmez, biz kendi işimize bakacağız. Mazeretlerle bir yere gidilmez. Elimizden geleni yapacağız. Puan olarak geride kaldık ama kapatacağımızı düşünüyorum."

 

Senin için hazırladığımız haberler