Şenol Güneş, Rıdvan Yılmaz'ı Beşiktaş'a kiralık getirmek istedi

09.11.2022 - 09:08 | Son Güncellenme: 09.11.2022 - 09:26

Beşiktaş, sezon başında takımdan ayrılarak Glasgow Rangers'a transfer olan eski oyuncusu Rıdvan Yılmaz'ı kiralık olarak transfer etmek istiyor. Detaylar...

Şenol Güneş, Rıdvan Yılmaz'ı Beşiktaş'a kiralık getirmek istedi

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kongolu sol bek Masuaku’ya rekabet için sezon başında Rangers’a transfer olan Rıdvan Yılmaz’ın kiralanmasını istediği iddia edildi. Detaylar...

Sıcak bakılıyor

Skoker'de yer alan habere göre, Van Bronckhorst'ın çalıştırdığı Glasgow Rangers'ta düzenli olarak forma giyemeyen ve Hırvat yıldız Borna Barisic ile girdiği rekabette geride kalan genç sol bekin de Beşiktaş'ın devre arasındaki kiralama teklifine sıcak baktığı öğrenildi.

Öncelik Beşiktaş

Milli futbolcu için Trabzonspor ve Galatasaray'ın devrede olduğu ama Rıdvan'ın yeniden Türkiye'ye dönmesi halinde ilk tercihinin Beşiktaş olacağı belirtildi. Bu sezon Rangers ile 7 maçta sahaya çıkan Rıdvan,1 asistle oynadı. Yıldız oyuncu sezon başında 6 milyon 250 bin Euro ve sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığı İskoç ekibinin yolunu tutmuştu.

Öte yandan Rıdvan Yılmaz'a Galatasaray ve Trabzonspor'un da ilgisinin olduğu belirtildi. Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı; Eren Elmalı ile dönüşümlü olarak oynayabilecek yerli bir sol bekin alınmasını isterken, Galatasaray'da da Okan Buruk, Rıdvan Yılmaz'a onay verdi.

Yılmaz, bu sezon Rangers'ta İskoçya Ligi, Lig Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde toplam 7 karşılaşmada 376 dakika şans buldu ve 1 asist yaptı.

Rıdvan Yılmaz'ın Rangers ile sözleşmesi 31 Mayıs 2027 tarihine kadar devam ediyor. Transfermarkt verilerine göre, futbolcunun bonservis bedeli 6.5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler