Beşiktaş'ta Şenol Güneş, Saiss ve N'Koudou'yu düşünmüyor

Eren Tuncay
19.02.2023 - 11:30 | Son Güncellenme: 19.02.2023 - 11:39

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in takımda düşünmediği iki oyuncu belli oldu. Bu isimler Kevin Geroges N'Koudou ve Romain Saiss. İşte detaylar.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş, Saiss ve N'Koudou'yu düşünmüyor

AJANSSPOR - HABER

Ara transfer döneminde toplam 5 oyuncuyu (Vincent Aboubakar, Alexandru Maxim, Amir Hadziahmetovic, Onur Bulut ve Omar Colley) kadrosuna katan Beşktaş'ta Şenol Güneş iki oyuncuyu gözden çıkardı.

İstikrarsız N'Koudou

Hürriyet'in haberine göre Şenol Güneş gözden çıkardığı ilk isim Kevin N'Koudou. Sebebi ise oyuncunun oynadığı maçlarda istikrarsız performanslar sergilemesi.

Saiss taktik anlayışı uymuyor

Öte yandan Şenol Güneş'in N'Koudou dışında gözden çıkardığı diğer isim 2022 Dünya Kupası'nda Fas Milli Takımı'nın başarısında harikalar yaratan Romain Saiss. Tecrübeli teknik adam, 32 yaşındaki oyuncunun taktik anlayışına uymadığını düşünüyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Brezilyalı yıldızın peşinde! Görüşmeler başladı...
Habere Git

Adana Demirspor'a önerildi

Beşiktaş, 28 yaşındaki hücum oyuncusu Kevin N'Koudou'yu Adana Demirspor'a önermiş ve Çin'den bazı takımlarla görüşmüştü. Aynı şekilde Saiss de benzer şekilde kiralık veya bonservisiyle verilebilir.

Romain Saiss'in perfromansı

Romain Saiss bu sezon Beşiktaş formasıyla toplam 17 maça çıkarken 1 asist yaptı. 32 yaşındaki deneyimli savunmacı özellikle 2022 Dünya Kupası'nda yarı final oynayan Fas Milli Takımı'nın iyi performans gösteren oyuncularından biriydi.

Kevin N'Koudou'nun performansı

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 21 maça çıkan Kevin N'Koudou, 5 gol ve 1 asistle 6 gollük katkı sağladı. 2019 yılında Totteham'dan 4.5 milyon Euro bonservis verilerek alınan Fransız futbolcu tüm Beşiktaş kariyerinde 107 maçta 21 gol ve 9 asist yaptı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Romalı yıldızdan olumlu yanıt bekliyor
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler