Şenol Güneş: Kazanarak turu geçmek bizim için çok sevindirici olur

29.08.2018 - 18:03 | Son Güncellenme: 29.08.2018 - 21:03

Şenol Güneş: Kazanarak turu geçmek bizim için çok sevindirici olur

Şenol Güneş, Partizan maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Şenol Güneş'in açıklamasından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Takım savunması için de ofansif düşüncemizi korumayı düşünüyoruz. Sabırlı ve rakibi kalemizden uzak tutarak oynamak isteyeceğiz. Öncelikle hucüm oyuncularını kontrol altında tutmak istiyoruz. Kazanarak turu geçmek bizim için çok sevindirici olur.

Partizan maçında dikkatli ve kontrollü oynadık ve hem gol hem de pozisyon bulduk. Dalgalanmalar oluyor. Sezon başı ve transferler yüzünden berrak bir kafa ile oynayamadık. Babel son maçta kafası karışık gibi oynadı. Bazı oyuncular çok daha tempolu ve gayretli oynuyor. Çalışmayla düzeltilecek olanlar düzeltilir. 

Transfer konusunu sizinle paylaşırsam yanlış anlaşılır. Ben başkan ile paylaştım. Bizim kalecimiz ekonomik sebeplerden dolayı gitti, saygımız var. Karius önemli bir kaleci. İnşallah başarılı olur. Aynı şey Enzo Roco için de geçerli. Kaleci ve oyuncu almak yerine eldeki oyuncuların bir düzene girmesi gerekir. Bizim amacımız takımın iyi olması. Kulübü ekonomik şartlarına göre en iyisini almaya çalışıyor. Biz de en yüksek verimi almaya çalışacağız.

Akhisarspor maçında Medel, Oğuzhan ve Tolgay oynadı ve mükemmelerdi. Ama geçen maçta olmadı. 3 günde değişen bir performans dalgalanması var. Erzurumspor maçında Medel de iyi oynadı. Orta sahadaki oyuncularımızın kalitesinden şüphem yok. İyi bir Medel'in, Oğuzhan'ın, Tolgay'ın, Atiban'ın olduğu yerde orta sahaya ihtiyacınız olmuyor. Bursaspor maçından sonra kadromuz şekillenecek.

Atiba'nın bir iki hafta içinde normal antrenmanlara çıkacak.

Orkan idmana çıkmayacak, Vagner'i bilmiyorum.

Senin için hazırladığımız haberler