Gaziantep FK - Beşiktaş Maçının Tarih, Saat ve Canlı Yayın Bilgisi, Muhtemel 11'ler

25.12.2022 - 09:26 | Son Güncellenme: 25.12.2022 - 10:19

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş deplasmanda Gaziantep FK'nın konuğu oluyor. Zorlu maç linki ve hangi kanalda gibi aramanın yanı sıra muhtemel ilk'ler de haberimizde.

Gaziantep FK - Beşiktaş Maçının Tarih, Saat ve Canlı Yayın Bilgisi, Muhtemel 11'ler

AJANSSPOR HABER

Süper Lig 15. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Gaziantep FK'nın konuğu oluyor. Siyah-Beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş, takımın yarısını değiştirerek başlıyor. Peki maç hangi kanalda ve ne zaman? İşte maça dair merak edilen detaylar...

Gaziantep FK- Beşiktaş Maçı Ne Zaman Ve Hangi Kanalda?

Süper Lig 15. haftasında Gaziantep FK kendi sahasında Beşiktaş'ı konuk ediyor. Karşılaşma bugün 16.00'da Kalyon Stadyumu'nda oynanacak. Zorlu karşılaşma beIN Sport üzerinden canlı olarak yayımlanacak. Ayrıca maçı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

Şenol Güneş, yeniden şans verdi

Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Arthur Masuaku ile Dele Alli'ye teknik direktör Şenol Güneş'ten yeni bir şans verildi. Güneş, taraftarın yoğun tepkiler verdiği iki ismi Gaziantep FK maçının kadrosuna dahil etti. Güneş'in iki oyuncuyu 11'de oynatma ihtimali olmasa da yedeklerde bekletecek.

İlgini Çekebilir
Yayıncı kuruluşta Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'yi kızdıracak sözler!
Habere Git

Beşiktaş'ta 6 isim değişiyor

Teknik direktör Şenol Güneş, performansından memnun kalmadığı oyuncuları ilk 11'e almayacak. Gaziantep FK maçında ise 6 oyuncu yedek kalacak. Sabah'ın haberine göre, ilk neşteri yiyen isim ise genç kaleci Ersin Destanoğlu oldu.  Güneş orta saha da ise performansından memnun olmadığı Salih Uçan ve Dele Alli'yi ilk 11'e almayacak.

Hücum hattında da Nathan Redmond ve Jackson Muleka yerine Şanlıurfaspor maçında sonradan oyuna girip tabelaya etki eden N'Koudou ile Weghorst görevlendirilecek.

Sol stoperde görev alan ancak şansını geri tepen Emrecan Uzunhan da bugün kulübede kalacak.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş, Antep karşısında bir şans daha verecek!
Habere Git

Muhtemel ilk 11'ler

Gaziantep FK: Günay,  Alin Toşça, Ertuğrul Ersoy, Djilobodji, Hanouse, Stelios Kitsiou,  Marko Jevtovic,Furkan Soyalp, Alexandru Maxim, Joao Figueiredo,  Angelo Sagal

Beşiktaş: Mert, Rosier, Montero, Tayyip, Umut,  Necip, Gedson, Atiba, N'Koudou, Weghorst, Cenk Tosun

Beşiktaş, bu sezon Süper Lig'de oynadığı 13 mücadelede 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi yaşayan Beşiktaş, hanesine 22 puan yazdırdı. Siyah-beyazlılar, 15. haftaya 8. sırada girdi.

Beşiktaş'ta kimler eksik?

Gaziantep FK'da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Romain Saiss, Josef de Souza ve Rachid Ghezzal, karşılaşmada forma giyemeyecek.

Senin için hazırladığımız haberler