Beşiktaş'ta Şenol Güneş, takımdan gidecek isimleri belirledi! Masuaku...

Ali Bozkurt
13.11.2022 - 09:37 | Son Güncellenme: 13.11.2022 - 09:44

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta Valerien Ismael sonrasında takımın başına geçen Şenol Güneşü takımdan ayrılacak isimleri belirledi. Masuaku ile yollar ayrılıyor mu? Detaylar...

Beşiktaş'ta Şenol Güneş, takımdan gidecek isimleri belirledi! Masuaku...

AJANSSPOR HABER

Valerien Ismael ile yolların ayrılmasından sonra takımın başına geçen Şenol Güneş, devre arasında takımdan ayrılması gereken isimler için raporu Başkan Ahmet Nur Çebi'ye iletti. Güneş, takımda 4 ismin gönderilemesini ve yerine yeni transferler yapılmasını istedi. İşte Güneş'in verdiği o rapor...

Takım arıyor

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın döneminde Alanyaspor'dan transfer edilen bek oyuncusu Welinton ile yollar ayrılıyor. Tecrübeli oyuncu takım arayışına başladı. Şenol Güneş'in de planları arasında yer almayan Brezilyalı stoper, devre arasında ayrılık için harekete geçti. Tecrübeli ismin menajeri, Arap Yarımadası'ndan kulüplerle görüşmeye başladı.

Şenol Güneş raporunu sundu

Skorer'de yer alan habere göre, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Başkan Ahmet Nur Çebi'yle yaptığı görüşmede ilk transfer raporunu sundu. Dünya Kupası arası sonrası 3 resmi maçın ardından başlayacak ara dönem için Güneş, takıma üç takviye yapılmasını istedi. Şenol Güneş, savunmada yaşanan eksiklerden dolayı takıma mutlaka bir stoper oyuncusu alınmasını istedi. Güneş, ayrıca merkez orta saha ve  2 kanatta da oynayabilecek bir futbolcunun da alınmasını talep etti.  Raxhid Ghezzal'ın sakatlığı sonrası Beşiktaş önceliğini kanat oyuncusuna çevirdi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta eksik sayısı 4'e çıktı
Habere Git

Takımdan gönderilecek isimler belli oldu

Takımda lisansları çıkarılmayan; Utku Yuvakuran ve Tyler Boyd'la devre arasında yolların ayrılması planlanıyor. Bu ikiliye ek olarak Güneş'in, Welinton Souza'nın da takımdan ayrılmasını istemesi bekleniyor. Teknik direktör Ismael döneminde ilk 11'in değişilmez ismi olan Artur Masuaku ile de yolların ayrılması gündeme gelebilir.

Senin için hazırladığımız haberler