Şenol Güneş: "Şampiyonluk için galibiyete odaklanın"

25.02.2019 - 08:29 | Son Güncellenme: 25.02.2019 - 11:29

Şenol Güneş: "Şampiyonluk için galibiyete odaklanın"

Beşiktaş’ta gözler Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında bu akşam Fenerbahçe ile oynanacak derbi maça çevrildi. Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş, futbolcularına derbi öncesinde uyarılarda bulundu.

Güneş, futbolcularına moral ve destek verdi

Teknik direktör Şenol Güneş, geçen hafta boyunca yapılan takım çalışmalarında oyuncularını taktik olarak en iyi şekilde hazırlarken moral olarak da desteklemeyi ihmal etmedi.

Şenol Güneş, futbolcularına derbi konusunda uyarılarda bulundu

Başarılı çalıştırıcı, takım antrenmanları öncesinde oyuncularıyla sık sık bir araya gelip mini toplantılar yaptı. Son olarak dün Nevzat Demir Tesisleri’nde kar yağışı altında yapılan idman başlamadan toplantı salonunda yıldızlarıyla bir araya gelen Güneş, hedeflerini anlattı.

Şenol Güneş: "Sadece galibiyeti düşünmenizi istiyorum"

Fanatik'ye yer alan habere göre; tecrübeli teknik adam, “Sezonun ilk yarısında beklemediğimiz puan kayıpları sebebiyle ligde şampiyonluk yarışında geride kaldık. İkinci dönemde ise daha iyi durumdayız. Son 3 maçımızı kazandık, moralimizi geri kazandık. Hafta boyunca iyi dinlendik ve derbiye oldukça iyi motive olduk. Fenerbahçe, ligde üst sıralarda olmasa da çok dikkat edilmesi gereken bir rakip. Taraftarımız önünde büyük destekle çıkacağımız karşılaşmada oyunun ilk anından itibaren üstünlüğü ele geçirip erkenden bir gol bulmamız gerekiyor. Şampiyonluk yarışındaki iddiamızı sürdürebilmemiz için herkesin verilen görevi eksiksiz yapmasını ve sadece galibiyeti düşünmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş'ten 5 kritik uyarı

Şenol Güneş'in derbi öncesi 5 kritik uyarısı şu şekilde;

-Hakemle gereksiz konuşulmayacak.

- Rakibin tahriklerine gelmekten kaçının.

- Rakibe tam saha pres yapılacak.

- Saha içinde yardımlaşma ön planda olacak.

- Ayağa pas oyunu, 90 dakikaya yayılacak.

Senin için hazırladığımız haberler