Şenol Güneş'ten Romain Saiss ve Transfer Açıklaması: "İyileşmeden Sahaya Çıktı"

İsa Kethüda
15.12.2022 - 17:21 | Son Güncellenme: 15.12.2022 - 17:42

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Giresunspor maçı sonrası transfer, Saiss Weghorst, Josef de Souza ve Ghezzal'ın durumlarıyla ilgili açıklamalar yaptı...

Şenol Güneş'ten Romain Saiss ve Transfer Açıklaması: "İyileşmeden Sahaya Çıktı"

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bitexen Giresunspor'u 5-3 mağlup ettikleri hazırlık maçının ardından basın mensuplarına Antalya kampını değerlendirdi. Güneş,; Saiss, Weghorst, Josef de Souza ve Ghezzal hakkında da konuştu. İşte detaylar.

"Çalışmalar iyi geçti"

Çalışmaların iyi geçtiğini söyleyen Güneş, "Fiziksel bir altyapı oluşturmaya çalıştık. Oyun felsefemizi oyuncularımıza anlattık. Başlangıca göre iyiyiz. Daha iyi olacağımızı düşünüyorum.

"Eldeki oyuncularla verimli bir kamp dönemi geçirdik"

Oynadığımız son iki hazırlık maçının ikinci yarılarında kontrolü kaybettik. Takımın alışkanlıkları var, bunları düzelteceğiz. Eldeki oyuncularla verimli bir kamp dönemi geçirdik. Kamp ortamımız çok güzeldi" dedi. 

İlgini Çekebilir
Aktürkoğlu'ndan eleştiri ve transfer iddialarına yanıt!
Habere Git

"Her maça kazanma anlayışıyla çıkmak zorundayız"

21 Aralık Çarşamba günü saat 21.00'de Türkiye Kupası beşinci turunda Şanlıurfaspor ile oynayacakları maça da değinen Güneş, "Şanlıurfaspor’la başlayacak resmi maç serisinde kazanmayı düşünen, oyununu rakibine kabul ettiren, sonuç ve oyun üstünlüğünü bütünleştiren bir takım göstermeye çalışacağız. Taraftarlarımızın beklentilerinin büyük olduğunu biliyorum. Her maça kazanma anlayışıyla çıkmak zorundayız" şeklinde konuştu.

"Saiss, dün oynadı ve sakatlığı nüksetti"

Maçta sakatlanan Tayyip Talha Sanuç ve diğer oyuncuların da durumunu değerlendiren Güneş, "Tayyip bugün sakatlandı. Josef idmanlara çıkmaya başladı. Ghezzal, şubat ayında takıma dahil olacak. Saiss milli takımda sakatlandı. Saiss, dün oynadı ve sakatlığı nüksetti. Oyuncu tam olarak iyileşmeden sahaya çıktığında hem verim alınamıyor hem de tekrar sakatlanabiliyor.

"Herkesin takıma katkı yapması gerekiyor"

Eldeki oyunculardan en yüksek verimi nasıl alırız diye düşünüyoruz. Takımla oyun sistemimiz üzerine çalışmalar ve toplantılar yaptık. Weghorst ve Saiss’in gelişleriyle oyun formatımız nasıl değişir, onu geldiklerinde göreceğiz. Herkesin takıma katkı yapması gerekiyor. Tüm oyuncular benim için değerli. Sevgi ve saygı içinde güzel bir kamp dönemi geçirdik, bu havanın maçlara yansımasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı. 

Bilindiği üzere, Alanyaspor ile oynanan maçta ayak parmağından sakatlanan Ghezzal, ABD'de ameliyat olmuştu. Josef de Souza ise, Antalya kampında sağ dizinde ağrı hissetmesi üzerine yapılan MR görüntülemesinde sağ diz lateral menisküs yırtığı saptanmış ve konservatif tedaviye başlanmıştı. Wegherst da Hollanda milli takımı ile Katar'ın ev sahipliği yaptığı FIFA Dünya Kupası'nda forma giymiş ve başarılı bir performans ortaya koymuştu.

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de giden gidene! Başkanlar gemiyi terk ediyor
Habere Git

"Şu an kimseyi gönderemeyiz"

Eldeki oyuncularla devre arasına kadar gideceklerini söyleyen Güneş, "Takıma katkı yapan oyuncunun başımızın üstünde yeri var. Benim için genç takımdan gelen oyuncuyla en kariyerli oyuncu arasında fark yok. Eldeki oyuncularla devre arasına kadar gideceğiz. Oyuncuların temsilde ve oyunda hataları varsa gereken yapılır. Bugün bunları konuşmanın kimseye faydası yok. Biz bir aileyiz. İyi bir takımız. Yarın ne olacağı belli değil. Şu an kimseyi gönderemeyiz. Eldeki en iyi oyuncularla sahaya çıkacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Bilindiği üzere teknik direktör Şenol Güneş, takımda performansından memnun olmadığı oyuncuları son defa uyardığı iddia edilmişti. Bu oyuncuların başında ise Valentin Rosier geliyordu.

Senin için hazırladığımız haberler