Şenol Güneş'in kardeşi Bahaddin Güneş'in çalıştıracağı takım belli oldu

İsa Kethüda
07.06.2021 - 18:38 | Son Güncellenme: 07.06.2021 - 20:26

TFF 2. Lig ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kardeşi Bahaddin Güneş'le prensipte anlaştı. İşte detaylar...

Şenol Güneş'in kardeşi Bahaddin Güneş'in çalıştıracağı takım belli oldu

AJANSSPOR-HABER

TFF 2. Lig temsilcisi Hekimoğlu Trabzon, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kardeşi Bahaddin Güneş'le prensipte anlaştı.

 

Güneş sosyal medyadan açıklandı

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Trabzonspor'un eski futbolcusu, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kardeşi ve liglerimizin başarılı Trabzonlu teknik adamı Bahaddin Güneş ile prensip anlaşmasına varılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Bahaddin Güneş abisi gibi eski Trabzonsporlu 

61 yaşındaki Bahaddin Güneş, futbolcu olarak Trabzonspor'un yanı sıra Konyaspor, Ankaragücü ve İstanbul BŞB (Başakşehir) kulüplerinde oynadı. 

Bahaddin Güneş'in çalıştırdığı takımlar

Futbolu bıraktıktan sonra Trabzonspor'da bir dönem yardımcı antrenörlük yapan Güneş, Pendikspor, Göztepe, Sarıyer, Aydınspor 1923, Ankara Demirspor ve Afjet Afyonspor gibi takımlarda teknik direktörlük görevinde bulundu. 

Hekimoğlu Trabzon 1. Lig'in eşiğinden döndü

Hekimoğlu Trabzon kulübü geride kalan sezonda Batuhan Karadeniz'li kadrosuyla TFF 1. Lig'e çıkma mücadelesi vermiş, play-off yarı finalinde Kocaelispor'a elenmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler