Şenol Güneş'ten Kayserispor'a oyun eleştirisi: 'Zaman geçirmeye oynayan...'

10.12.2017 - 16:31 | Son Güncellenme: 10.12.2017 - 16:31

Şenol Güneş'ten Kayserispor'a oyun eleştirisi: 'Zaman geçirmeye oynayan...'

Güneş: 'Rakip 10 kişi kaldıktan sonra biz 10 kişi kalmış gibi..'

"Kazanmamız gereken bir maçtı. Oyuna da iyi başladık ama beklenmeyen gol yedikten sonra oyun kontrolü kayboldu. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra biz 10 kişi kalmış gibi tempo düşüklüğü oldu. Bireysel ve yavaş oynadık."

Şenol Güneş'ten Kayserispor'a oyun eleştirisi

"Pas isabeti olmazsa, şut olmazsa; rakip de direnç gösterir. 11'e 11 daha iyi oynadık; 11'e 10'da da eksik kaldık. Oyunu bozmaya yönelik ve zaman geçirmeye oynayan oyuna alışkın değiliz. Bizim için kayıp 2 puan oldu."

Şenol Güneş basın toplantısında şöyle konuştu:

"Kazanmak için başladık. Oyun kontrolümüzdeydi. Beklenmedik şekilde gol yedik. 1-1’i yakaladık. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra tam tersine yavaş oynadık. Etkili pozisyonlar bulamadık. Rakibin beraberlik anlayışı vardı. İkinci yarıda 3 puan alabilirdik. Kayıp 2 puan olarak bakıyoruz. Üzgünüz, bugün 2 puan kaybettik."

 "Dinlenmiş olmak, yorgun olmak fark etmez. Özellikle hücumda etkisiz kaldık. Adaptasyon sorunu yaşadık. Daha fazla pozisyon bulmamız lazımdı. Çok rahat kazanabileceğimiz bir maçtı. Şutumuz azdı. Eksiklerimiz var. Hakem bir penaltı verdi. Yüzde yüz penaltıydı. Bunun üzerine muhakeme yapanlar var. Oyun oynanmıyor. Topu oyuna sokmuyor. Böyle futbol oynanıyor. Kazanmamız gerekiyordu, olmadı."

"Kayseri güzel bir şehir. Seyirci kimi tahrik etti bilmiyorum. Biz oyunumuza bakacağız. Diğer takımlarla ilgili konuşmak istemiyorum. Bunları hak ettiğimizi düşünmüyorum. 10’a yakın puan kaybımız var. Ligde istemediğimiz puan kayıpları yaşadık. Biz her maça 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Maç çok var. Ligin seyri açısından kimin iddiası var, kimin yok bilmiyorum ama her takım iddialı görünüyor. Alttaki takımlara puan kaybettik. Kayseri de Göztepe de şampiyonluğa oynuyor. Cenk’in pozisyonuna gelince bir kez daha söylüyorum; benim görüşüme göre penaltı."

Şenol Güneş, 1-1 berabere kaldıkları Kayserispor maçının ardından beIN Sports'a konuştu.

Video - Şenol Güneş'in basın toplantısı

Senin için hazırladığımız haberler