Şenol'a çarpan bisikletçiden kötü haber

14.04.2022 - 12:06 | Son Güncellenme: 14.04.2022 - 13:02

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun (Tour of Türkiye) İzmir etabında engelli bir vatandaşla çarpışan Fransız bisikletçi Nacer Bouhanni'nin sağlık durumu belli oldu.

Şenol'a çarpan bisikletçiden kötü haber

Kenan BAŞARAN -AJANSSPOR

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun  şu ana kadar en çok iz bırakan olaylarından biri İzmir etabında 5 kişinin yaralandığı kaza oldu. 11 Nisan'da yapılan Selçuk (Efes)-Alaçatı etabında bisiklet yolunun ortasından yürüyen ve isminin Şenol olduğu öğrenilen engelli kişiye bir Fransız yarışmacı Nacer Bouhanni bisikletiyle çarptı. Olay anında yol kenarında bulunan görevli de kazaya engel olamadı. Kazada 5 kişi yaralandı.

Nacer Bouhanni Fransa'ya döndü

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Nacer Bouhanni, uçakla seyahat etmesinde bir engel bulunmadığı görülünce tedavisine ülkesi Fransa'da devam etmek istedi.  Ülkesine dönen Bouhanni, sosyal medya hesabından kaza ile ilgili ayrıntıları ve son durumunu paylaştı.

"İyileşmem uzun zaman alacak"

Kazanın nasıl olduğunu anlamaya fırsatı dahi olmadığını belirten Fransız sporcu, saatte 55 kilometre hızla ilerlerken önünde bir anda 2 kişi gördüğünü söyledi. Bouhanni, kazanın psikolojisini bozduğu vurgulayarak "Paris'e gelene kadar aklıma kötü şeyler geldi. Ancak doktorum çok iyi bir tedavi uyguladı. C1 omurilik bölgemde hasar var ve iyileşmem çok uzun zaman alabilir" dedi.

İlgini Çekebilir
Federasyondan kazayla ilgili açıklama geldi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler