Serdar Aziz neden maaşında indirim yaptı? İşte yanıtı

22.07.2021 - 21:01 | Son Güncellenme: 22.07.2021 - 21:05

Serdar Aziz’in menajeri Haluk Canatar, futbolcusunun Fenerbahçe’de kalabilmek için ücretinde indirim yaptığı haberlerine açıklık getirdi.

Serdar Aziz neden maaşında indirim yaptı? İşte yanıtı

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’deki geleceği zaman zaman tartışma konusu olan Serdar Aziz hakkında menajerinden açıklama geldi. Tecrübeli savunma oyuncusunun sarı-lacivertli kulüpte kalma adına maaşında indirime gittiği iddia edilmişti.

Menajerinden 'algı operasyonu' tepkisi

Bu haberlere değinen Haluk Canatar, “Temsi̇lci̇si̇ olduğum profesyonel futbolcu Serdar Azi̇z i̇le i̇lgi̇li̇ dün ve bugün sosyal medyada yer alan ve i̇çeri̇ği̇nde, takımda kalmak içi̇n ücretleri̇nde i̇ndi̇ri̇m yaptığı yönünde çıkan haberler tamamen bi̇r algı operasyonu olup gerçeği yansıtmamaktadır” dedi.

Pandemi dolayısıyla 2 milyon TL indirim yapmış

Menajer Canatar açıklamasında ayrıca şu bilgiyi de paylaştı: “Serdar kulübü i̇çi̇n pandemi̇ ve harcama li̇mi̇tleri̇ne katkıda bulunmak amacıyla geçen sezonki alacaklarından, tamamen öz i̇radesi̇ i̇le, Aralık 2020 tari̇hi̇nde sözleşmesi̇ndeki̇ hakedi̇ş rakamlarından 2.000.000 TL i̇ndi̇ri̇m yapmıştır."

Caulker transferiyle forma zora girdi

Fenerbahçe’ye 2018-19’un devre arasında Galatasaray’dan gelen milli futbolcunun özellikle Steven Caulker transferi ile forma şansı azaldığı yorumları yapılıyor. Sarı-lacivertli kulüple sözleşmesi sezon sonunda bitecek 30 yaşındaki stoper geçen sezon 31 maçta 3 gol kaydetmişti.   

Senin için hazırladığımız haberler