Beşiktaş'ta Serdar Saatçi, Ajax maçını değerlendirdi: ''Tarifsiz duygular içerisindeyim''

28.09.2021 - 21:57 | Son Güncellenme: 28.09.2021 - 22:03

Son dakika spor haberleri... Beşiktaşlı futbolcu Serdar Saatçi, Şampiyonlar Ligi'ndeki Ajax maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta Serdar Saatçi, Ajax maçını değerlendirdi: ''Tarifsiz duygular içerisindeyim''

AJANSSPOR - HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu maçında Beşiktaş deplasmanda Ajax ile karşı karşıya geldi. Mücadele Ajax'ın 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

'Şampiyonlar Ligi şerefini tattım'

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaşlı genç futbolcu Serdar Saatçi, ''Tarifsiz duygular içerisindeyim. Her küçük çocuğun mahallede top oynarken Şampiyonlar Ligi müziğini dinlerken, sahaya çıkma hayali verdi. Ben de bugün Sergen hocamın takdiriyle bugün sahaya çıktım ve bu şerefi tattım'' şeklinde konuştu. 

'Daha çok çalışıp üstüne koymam gerekiyor'

Mağlubiyetten dolayı üzgün olduğunu da belirten Saatçi, ''Bir yandan üzgünüz bir yandan de ben bu formayla sahaya çıktığım için mutluyum. Daha iyi yapabilirdik, ümidimizi hiç kaybetmedik. İnşallah bir dahaki maçlarda daha iyi performans gösterip gruptan çıkmaya çalışacağız. Bu burada bitti. Daha çok çalışıp üstüne koymam gerekiyor. Takdir hocamın ve seyircilerimizin'' ifadelerini kullandı. 

'Buraya daha çok alışmamız gerekiyor'

Öte yandan, siyah - beyazlılarda Oğuzhan Özyakup da karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu ve ''Eksiklerle geldik. Ajax'ın güçlü olduğunu biliyordum. Ajax'ın baskısından  çıkamadık. 2-0 oldu. İkinci yarı biraz daha önde basmaya çalıştık. Sayılmayan bir gol var. Kendi performansımdan ziyade takım olarak ikinci yarı biraz daha iyiydik. Ajax öne geçtiği için geri çekilmiş olabilir. Buraya daha çok alışmamız gerekiyor. Eksiklerimiz de var. Gerçekçi olmamız gerekiyor. Ajax'ı evde yenebiliriz. Ama önce Lizbon maçları var. İki maçta 6 puan yapmamız gerekiyor. Gruptan çıkmak istiyoruz. Ne kadar puan ayırsak alacağız sonra duruma bakacağız.  Her oyuncuya ihtiyacımız var. Zor bir Sivas maçı var. İstanbul'a dönüp onu hazırlanacağız'' şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler