Tahir Kıran'dan Serdar Tatlı’ya eleştiri: “Madem istifa edecektin…”

21.10.2021 - 16:17 | Son Güncellenme: 21.10.2021 - 16:21

MHK Başkanlığı görevinden istifa eden Serdar Tatlı’ya Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran’dan çarpıcı bir eleştiri geldi. İşte detaylar…

Tahir Kıran'dan Serdar Tatlı’ya eleştiri: “Madem istifa edecektin…”

AJANSSPOR-HABER

Merkez Hakem Kurulu’nda (MHK) beklenen oldu ve Serdar Tatlı sonunda istifasını sundu. Bu durum spor kamuoyunda geniş yankı buldu. Tatlı ile yıldızı barışmayan isimlerden Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran da gelişmeyi A Spor’a değerlendirdi.

Kıran, "Bugünkü hakem atamalarına baktığım zaman Serdar Tatlı'nın neden istifa ettiği açıkça görülüyor. Bizim problemimiz Serdar Tatlı ya da Nihat Özdemir değil. Değişmeyen tek şey hakemler" dedi.

'Serdar Tatlı'dan reform bekledik'

Tahir Kıran, Tatlı'nın kendisinden beklenen reformu yapmakta başarılı olamadığı için gittiğini söyleyerek şöyle devam etti: “Biz Serdar Tatlı'dan bir reform yapmasını istedik ama kendisi bugünkü hareketiyle bunu yapamayacağını gösterdi. Değişmesi gerekenleri ortak akılla söyledik. 

'Bu haftaki atamaları neden tatlı yaptı?'

Serdar hoca bunu yapamayacağını anladığı için istifa etti. Madem istifa edecektin bu haftaki hakem atamalarını neden yaptın? Rahatsız olunan hakemler VAR'a atanacak ve sistem devam edecek."

'Hakemler, TFF ve MHK'ye rest çekiyor'

Karadeniz ekibinin başkanı, Süper Lig'de genç hakemlerin görev almasını desteklediğini ve bunlar hata da yapsa sineye çekilebileceğini ifade etti. Kıran son olarak “TFF Başkanı Nihat Özdemir bizim söylediklerimize kulak veriyor. Hakemler ise TFF ve MHK'ye rest çekiyor. Siz bu işi profesyonel yapıyorsunuz. Çıkıp maçınızı yöneteceksiniz. Biz sonuçları hakemlerin tayin ettiği maçlar istemiyoruz. MHK 9 kişi değil mi, neden 1 kişi atıyor hakemleri? Hepsi atasın. Gözlemci 1 değil, 3 kişi olsun." yorumunda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler