Serdar Topraktepe: "Semih tüylerimizi diken diken ediyor"

09.01.2024 - 22:39 | Son Güncellenme: 09.01.2024 - 22:43

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Trendyol Süper Ligin 16. hafta erteleme maçında Çaykur Rizespor’u yendikleri maç sonrası açıklamalar yaptı.

Serdar Topraktepe: "Semih tüylerimizi diken diken ediyor"

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Trendyol Süper Ligin 16. hafta erteleme maçında Çaykur Rizespor’u deplasmanda 4-0 yendikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu.

"Beşiktaş formasını giyen her futbolcu değerli"

Kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen Topraktepe, "Beşiktaş formasını giyen her futbolcu değerli. Birlik, beraberlik sahaya yansırsa Beşiktaş takımındaki futbolcuların hepsinin kariyeri belli. 

"Kazandık, mutluyuz"

Bugün de bunu yansıttık. Hızlı oynamamız gerektiğiniz söyledik. İlk dakikalarda golü bulunca biraz geri çekildik ama top hep bizdeydi. Kazandık, mutluyuz. 

İlgini Çekebilir
Genç Semih durdurulamıyor! Üst üste goller
Habere Git

"Sakatlıklar olduğu zaman tempo düşüyor"

Takım halinde oynadık. Bloklar arasında sorun yaşamadık. Arkadan stoperlerimiz öne çıktı. Bu takım için iyiydi. Sakatlıklar olduğu zaman tempo düşüyor. 

"Semih de bizim evladımız"

A takımdaki oyuncular hepsi pırıl pırıl. Hepsi üzülüyor. Semih de bizim evladımız. Burada başarılı olmasından gurur duyuyoruz. Tüylerimizi diken diken ediyor. Biz de aynı duyguları yaşıyoruz onlarla" dedi.

İlgini Çekebilir
Semih Kılıçsoy, maç sonu idolünü açıkladı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler