Serdar Topraktepe'den Semih Kılıçsoy ve Milot Rashica açıklaması!

Cem Ergün
23.05.2024 - 20:06 | Son Güncellenme: 23.05.2024 - 20:22

Beşiktaş ve Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Siyah-Beyazlı ekibin teknik direktörü Serdar Topraktepe, açıklamalarda bulundu.

Serdar Topraktepe'den Semih Kılıçsoy ve Milot Rashica açıklaması!

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ın teknik direktörü Serdar Topraktepe, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Topraktepe, Semih Kılıçsoy ve Milot Rashica'nın neden ilk 11'de yer almadığını da ifade etti. İşte detaylar...

"Her şeye hazırlandık"

A Spor'a konuşan Serdar Topraktepe, mücadeleyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Topraktepe, "Her şeye hazırlandık. Bu saatten sonra artık her şey oyuncularımızda. Onlar da artık finalin bilincinde. İnşallah onlar da en iyi şekilde sahada her şeylerini yansıtacaklar." dedi.

İlgini Çekebilir
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda dev final: Beşiktaş mı Trabzonspor mu? İşte ilk 11'ler
Habere Git

Semih ve Rashica neden 11'de yok?

Beşiktaş'ın iki önemli hücum gücü Semih Kılıçsoy ve Milot Rashica'nın neden ilk 11'de forma giymediğini de açıklayan Topraktepe, "Semih'in ufak tefek sıkıntıları var ama kadromuzda. Rashica da Hatayspor maçında sakatlamnmıştı. 5 gündür idmana çıkmıyordu, dün idmana çıktı. Rashica da kulübede. İkisi de ilerleyen dakikalarda ihtiyacımız olursa oyuna girecekler." ifadelerinde bulundu.

Karşılaşmanın ilk 11'leri

Beşiktaş: Mert, Svensson, Necip, Colley, Masuaku, Salih, Musrati, Gedson, Ghezzal, Muçi, Muleka.

Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Denswil, Mendy, Eren, Umut, Berat, Bardhi, Visca, Fountas, Onuachu.

Senin için hazırladığımız haberler