Sergen Yalçın basının karşısına çıkıyor

02.09.2020 - 16:49 | Son Güncellenme: 03.09.2020 - 18:36

Son dakika Beşiktaş haberi... Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın önümüzdeki hafta düzenleyeceğini söylediği basın toplantısının tarihi belli oldu. Peki Sergen Yalçın'ın basın toplantısı ne zaman? İşte detaylar...

Beşiktaş'ın Sivasspor'a 1-0 yenildiği The Land Of Legends Cup maçının ardından sert açıklamalar yapan teknik direktör Sergen Yalçın'ın düzenleyeceği basın toplantısının tarihi belli oldu.

beIN Sports'un haberine göre; Sergen Yalçın, 7 Eylül Pazartesi günü saat 13:30'da basın toplantısı düzenleyecek.

"Bu arkadaşlarla mücadele etmek zor olacak"

Genç teknik adam, Sivasspor maçının ardından "Önümüzdeki hafta bir basın toplantısı yapacağım. Orada geniş kapsamlı fikirlerimi söyleyeceğim. Bütçeler, ekonomi, transferdeki sıkıntılar ortada. Takımın yüzde 70’ine yakın bizden ayrıldı. Sadece 3 oyuncu aldık. En az 5-6 oyuncu gerek. Bu eksikleri gideremedik ama yönetim çalışıyor. Umarım kısa sürede bazı oyuncular bize katılır" demişti.

Yapılan eleştirilere de cevap veren Yalçın, "Beşiktaş ile alakası olmayan yazarların neler yazdığını söylediler. Demek ki bizi çok zorlu bir sezon bekliyor. Bu arkadaşlarla mücadele etmek zor olacak gibi gözüküyor. Kimse bizi konuşmuyor zannetmesin. Biz gerektiği zaman, gereken kişilere, gereken cevabı veririz. Biz kendi işimize bakıyoruz ama insanların ne kadar beklediğini gördük. O bizim için çok önemliydi. Gerçekten bayağı korku salmışız rakiplere ve etraftakilere ve bu kadar ağır eleştirilerin hedefi olduk" ifadesini kullanmıştı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler