Sergen Yalçın, Dortmund kararını verdi!

Eren Tuncay
14.09.2021 - 12:50 | Son Güncellenme: 14.09.2021 - 23:24

Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın ilk 11 için kararını verdi. Vida yerine Montero oynayacak.

Sergen Yalçın, Dortmund kararını verdi!

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Şampiyonlar Ligi'ne yarın akşam Bourssia Dortmund maçı ile start verecek olan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın ilk 11 konusunda kararını verdi. 

Montero görev alacak

Yalçın sakatlığı nedeniyle oynayamayacak olan Vida'nın yerine Montero'yu görevlendirecek. Vida, Yeni Malatyaspor maçında sakatlık geçirmişti.

Ersin dışında yabancılar sahada

Sergen Yalçın'ın Ersin dışında kadroyu tamamen yabancılardan kurması bekleniyor. Sol bekte de iyileşen Fabrice N'Sakala görev alacak.

Borussia Dortmund, İstanbul’a eksik geliyor

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş’a konuk olacak Borussia Dortmund’da kamp kadrosu belli oldu. Alman ekibinin kadrosunda Emre Can, Reyna, Thorgan Hazard, Zagaou, Schulz ve Schmelzer yer almadı.

Borussia Dortmund’un Beşiktaş ile oynayacağı maçın kamp kadrosunda bulunan isimler şöyle: Manuel Akanji, Jude Bellingham, Julian Brandt, Mahmoud Dahoud, Raphael Guerreiro, Erling Haaland, Marwin Hitz, Mats Hummels, Reinier, Ansgar Knauff, Gregor Kobel, Donyell Malen, Thomas Meunier, Youssoufa Moukoko, Marin Pongracic, Felix Passlack, Marco Reus, Luca Unbehaun, Axel Witsel, Marius Wolf.

Beşiktaş'ın Dortmund Maçı Muhtemel 11'i

  • Ersin, Rosier, Montero, Welinton, N'Sakala, Joseph, Atiba, Ghezzal, N'Koudou, Pjanic, Batshuayi
Senin için hazırladığımız haberler