Sergen Yalçın forma mesajı verdi: 'Adalet...'

08.09.2021 - 11:15 | Son Güncellenme: 08.09.2021 - 11:18

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın, orta saha ve hücum hattındaki oyuncuların forma rekabetinin takıma iyi geleceğini düşünüyor. İşte detaylar...

Sergen Yalçın forma mesajı verdi: 'Adalet...'

Son şampiyon Beşiktaş, yaz transfer döneminde yaptığı hamlelerle kadrosunu güçlendirdi. Teknik direktör Sergen Yalçın da forma rekabeti için bu durumdan memnun.

Forma şansı veriyor

Geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası’ndaki maçları değerlendirerek hemen hemen herkese her iki kulvarda forma şansı tanıyan deneyimli teknik adam, taktik anlayışla birlikte bu duruma da çok önem veriyor.

Adalet vurgusu

Milliyet gazetesinin haberine göre yardımcılarıyla yaptığı son toplantıda bu sezon üç kulvarda mücadele edeceklerinin altını çizen Yalçın’ın, “Bizim şampiyonluğumuzda sadece taktiğin değil takım içerisindeki arkadaşlık ortamı ve forma adaletinin de büyük payı var. Geçen sezon nasıl herkese şans verdiysek bu sene de vereceğiz. Koşan ve mücadele eden zaten bizimle birlikte. Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası var. Bunun yanı sıra sakatlık, ceza ve salgın durumu gibi olumsuzluklar da olabilir. Kadrodaki herkesi hazır tutmalıyız” diye konuştuğu aktarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler