Sergen Yalçın: "Forvet transferinde Hulk..."

21.01.2021 - 18:32 | Son Güncellenme: 21.01.2021 - 18:35

Beşiktaş ligde 20. hafta maçında Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Siyah beyazlı takım Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan maçı 4-1 galip tamamladı. Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Yalçın yaptığı açıklamada forvet transferi istediğini söyledi ve Hulk'un adını verdi. İşte detaylar...

Sergen Yalçın: "Forvet transferinde Hulk..."

Beşiktaş, Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Karagümrük'ü 4-1 mağlup etti. Siyah beyazlı takımda teknik direktör Sergen Yalçın karşılaşmanın ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın kazanmanın önemine dikkat çekere, "Kazanmak çok önemliydi bugün. Genelde 16:00 maçları bize iyi gelmiyordu, iki maç kaybetmiştik daha önce. Konsantre olma konusunda oyuncuları fazlasıyla uyardık. Fatih Karagümrük ligde iyi pozisyonu olan iyi bir takım. Ama oyuncularım oyunu çok doğru oynadı. Bunun neticesinde güzel bir 3 puan aldık. Oyuncularıma teşekkür ediyorum" dedi.

"Topu biz yönlendirdik"

Oyunun kontrolünün Beşiktaş'ta olduğunu söyleyen Yalçın, "Genç oyuncu olması, bir oyuncun oynamasını gerektirmez. Yani oynayacak oyuncu olması lazım, genci yaşlısı yok. Bizim takımızda 17 yaşındaki de 37 yaşındaki de oynuyor. Kontrol sürekli bizdeydi, topu biz yönlendirdik. Önemli olan mücadele etmeleri. Skor bir şekilde değişkenlik yaşanabilir ama bireysel performansların yukarıda olması bizim için asıl önemli olandı" şeklinde konuştu.

"Hulk düşündüğümüz bir oyuncu"

Transfer konusunda açıklamalar yapan Yalçın, "Forvet hattına bir oyuncu ile güçlendirmek istiyoruz. Hulk düşündüğümüz bir oyuncu. Herhalde kendisiyle görüşüyorlar. Şartlar bize uyarsa, bir forvet almak istiyoruz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler