Sergen Yalçın için tarihi maç

15.03.2021 - 18:07 | Son Güncellenme: 16.03.2021 - 16:54

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Medipol Başakşehir ile oynuyor. Tek ayaklı maçta siyah beyazlılar tur atlarsa Sergen Yalçın da teknik direktörlük kariyerinde bir ilke imza atacak. İki takım hangi 11'lerle sahaya çıkacak, eksik ve cezalı var mı? İşte detaylar...

Sergen Yalçın için tarihi maç

AJANSSPOR-HABER

Ligde Medipol Başakşehir'i deplasmanda 3-2 mağlup eden Süper Lig lideri Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde de yine Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. 

Vodafone Park'ta saat 20.45'te başlayacak olan mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek. Karşılaşmanın yarımcı hakemleriyse Alex Taşçıoğlu ve Erdem Bayık olacak. Mücadeleyi Aspor canlı olarak yayınlayacak.

VAR : Özgür Yankaya
AVAR : Hakan Ceylan - Kemal Yılmaz

Yarı finalin muhtemel 11'leri

Pandemi nedeniyle tek ayaklı oynanan yarı finalde iki taraf da kazanmayı istiyor. Peki iki taraf hangi 11'lerle başlayacak? Beklenen kadrolar şöyle:

BEŞİKTAŞ: Utku, Rosier-Welinton-Montero-Rıdvan-Josfe, Necip-Ljajic, N'KoudouLarin-Aboubakar 


Teknik Direktör: Sergen Yalçın

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Volkan-Rafael-Ponck-Epureanu-Hasan Ali, Mehmet-Berkay, Visca-Aleksic-Deniz, Crivelli


Teknik Direktör: Aykut Kocaman

Siyah beyazlılarda sakat olan Gökhan Töre, sakatlıktan yeni çıkan Cenk Tosun ve babaannesini kaybeden Bernard Mensah maç kafilesinde yer almıyor.

Konuk ekipte de Bolingoli Mbombo, Junior Fernandes, Jr. Caiçara, Skrtel ve Mahmut Tekdemir sakatlık nedeniyle kadroda bulunmuyor. 

 

 

Sergen Yalçın için bir ilk olabilir

Beşiktaş, kupada 10 yıl aradan sonra final ararken, bunu başarırsa teknik direktör Sergen Yalçın'ın kendi kariyeri açısından da tarihi bir gün olacak. Yalçın, bu akşam kazanarak ilk kez hoca olarak final görmek istiyor. Bugüne kadar 9 kez mutlu son yaşayan siyah beyazlılar, en son 11 Mayıs 2011'de Kayseri'de oynanan ve penaltılara kalan finalde Medipol Başakşehir'i mağlup ederek kupayı müzesine götürmüştü. Başakşehir, 2017'de de finalde yine penaltılarla bugün teknik direktörlüğünü yapan Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı Konyaspor'a kaybetmişti.

Kazananın rakibi Akdenizli olacak!

Beşiktaş - Medipol Başakşehir Türkiye Kupası yarı finalini kazanacak ekibin finaldeki rakibi Akdenizli olacak. Zira yarı finalin diğer ayağında yarın Fraport TAV Antalyaspor-Aytemiz Alanyaspor karşı karşıya gelecek... 

Senin için hazırladığımız haberler