Sergen Yalçın: "Ne mücadeleden ne savaştan vazgeçmedik"

İsa Kethüda
15.05.2021 - 23:08 | Son Güncellenme: 15.05.2021 - 23:20

Beşiktaş'ın Göztepe'yi deplasmanda 2-1 mağlup edip sezonu şampiyon olarak tamamladığı maç sonrası teknik direktör Sergen Yalçın konuştu. İşte detaylar...

Sergen Yalçın: "Ne mücadeleden ne savaştan vazgeçmedik"

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Göztepe'yi deplasmanda 2-1 mağlup edip sezonu şampiyon olarak tamamladıkları maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Tarihin en zor sezonu

Şampiyonluğu değerlendiren Yalçın, "Tarif etmek mümkün değil. Türk futbol tarihinin en zor sezonuydu. Taraftar, pandemi... Sezon sonunda o kadar çok bunaldık ki. Otelde dakikalar geçmiyordu. Oynayalım bitsin diyorduk. Bugün çok sıkıldık. Allah bize nasip etti. Tüm camiamıza hayırlı olsun. Taraftarlarımızla kutlayalım isterdik. Böyle bir sezonu birlikte kutlayamadık.

Murat Şahin her zaman arkamı kolladı

Oyuncularım inanılmazdı. 6-7 sakat vardı sürekli. Hamle yapamıyoruz, sıkıntısını yaşıyoruz. Allah razı olsun. Hepsi çok karakterli. İnanılmaz bir mücadele gösterdiler. Şampiyonluk maçıydı. Ekibimle birlikte şampiyonluk kazandık. Kamera arkasındaki arkadaşlar... Murat Şahin her zaman arkamı kolladı. Teşekkür ediyorum. Tüm hocalara, arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah'tan ne istiyorsun deseler başka bir şey istenmez herhalde.

Vazgeçmedik!

Diğer kupaya daha vakit var. Bir yaşayalım bu anı. Yaşatmıyorlar ama... Biz vazgeçmedik. Ne mücadeleden ne de savaştan. Vazgeçmediğimizi de gösterdik. Tüm camiamıza hayırlı olsun.

Tarifi yok

Öncelikle şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz. Gol sevincinin tarifi nasıl yoksa, şampiyonluğun da tarifi yok. Tüm camiamıza taraftarlarımız armağan olsun.

Çebi'den başkanlık örneği

Şampiyonluğu anlatırken ne olduğunu gördük. Birlik, beraberlik, samimiyet ve dostluk. Oyuncularımız çok karakterli. Hiçbir zaman vazgeçmediler. Mücadeleyi hiç bırakmayan bir oyuncu grubumuz var. Biz ağabeylik yapma çalıştık. Bütün sezon boyunca oyuncuların maaşları, primleri geride kalmadı. Ahmet Nur Çebi, çok büyük bir başkanlık örneği gösterdi. Böyle bir yükün altına girmek her yiğidin harcı değil.

Mucize şampiyonluk

Bazen düşüşler yaşadık. Ama her zaman güvendi. Ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Murat Şahin'e, kamera arkasında olan herkese teşekkür ederim. Tarihin en zor liginde şampiyonluğu yakaladık. Mucize kadro, mucize şampiyonluk diyorum. Rakiplerimize teşekkür ediyorum. Onlar da yarışın içindeydi. Güzellik kattılar. Ama finalde kazanan taraf biz olduk. Hiçbir zaman mücadeleyi bırakmadık.

Taraftarımız hep yanımızdaydı

Hiç kimseyi bilerek kırmak istemedim. İşimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Taraftarımız her zaman yanımızdaydı. Taraftarlarımız her zaman yanımızdaydı. Gönül isterdi ki birlikte kutlayalım. Ama ileride kutlarız. Herkese iyi akşamlar" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler