Sergen Yalçın 3-2'lik Antalyaspor maçını değerlendirdi

İsa Kethüda
18.09.2021 - 21:34 | Son Güncellenme: 19.09.2021 - 00:58

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Antalyaspor'u deplasmanda 3-2 yendikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu. İşte Yalçın'ın maç sonu açıklaması.

Sergen Yalçın 3-2'lik Antalyaspor maçını değerlendirdi

Süper Lig'in 5. hafta mücadelesinde Beşiktaş, 2-0 yenik duruma düştüğü maçta Antalyaspor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, zaten eksik gittikleri Antalya'da bir de maçta beklenmedik sakatlıklar yaşandığını vurgulayarak, "Sorular hiç çalışmadığımız yerden geldi. Geceyi anlatmak gerçekten çok zor. Çok acayip şeyler oldu bugün." dedi.

 

"Sağ beke o an kimi aldığımızı bile hatırlamıyorum"

Necip Uysal ve Mehmet Topal'ın sakatlanmasıyla birlikte büyük bir kaos yaşadıklarını vurgulayan Yalçın, "Geceyi anlatmak çok zor. Özellikle ilk yarıyı. Kaybetseydik de bu kaos ortamında bir şey olmazdı. Zaten çok eksiğiz. Yeri dolmayacak sağ bekimiz, yeri dolmayacak stoperimiz sakatlandı. O kaos ortamında çok acayip şeyler oldu. Çok sakatımız oldu. Onu ordan al, bunu buraya sok, şunu şuraya çek. Çok fazla hamle yapmak zorunda kaldık. Josef ve Atiba'nın yerini değiştirdik, sonra sağ beki değiştirdik. Sağ beke o an kimi aldığımızı bile hatırlamıyorum" dedi.

"Karakterli bir oyuncu grubumuz var"

Maça dair değerlendirmesindeyse Sergen Yalçın, iki ayrı devre yaşandığına dikkat çekti: "Antalyaspor maçın ilk yarısında bizden daha iyi oynadı. İlk yarıda oyuncuları içeri sokmakta zorlandık. Karakterli bir oyuncu grubumuz var. İkinci yarı çıkıp maçı çevirdiler. Umarım bir daha böyle kaos ortamı yaşamayız."

Sakat oyuncular ne durumda?

Takımdaki sakat oyunculara dair de açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, şu bilgileri verdi: "6 sakat var, 4'ü salı (Adana Demirspor maçında) ve cuma (Altay maçında)günü olmaz. Welinton, Rosier belki döner. Necip ile Mehmet Topal da oynamaz. Çok enteresan sakatlıklar, sezon başında bu kadar... Necip'in sakatlığı ciddi, 3-4 haftalık bir durumu var. Çok maç oynayacağız. Allah oyunculara kolaylık versin." 

Yalçın, Batshuayi'nin fizik olarak hazır olduğunu ve çok iyi bir performans sergilediğini sözlerine ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler