Beşiktaş transfer yapacak mı? Sergen Yalçın konuştu

03.01.2021 - 21:54 | Son Güncellenme: 03.01.2021 - 22:51

Son dakika spor haberleri... Sergen Yalçın, Kayserispor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Süper Lig’in 16. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Kayserispor’u N'Koudou ve Hasic’in golleriyle 2-0 mağlup etti. Yalçın, yaptığı açıklamada transfer konusuna değinirken, Aboubakar'ın dönüş tarihini de açıkladı. İşte Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın açıklamaları...

Beşiktaş transfer yapacak mı? Sergen Yalçın konuştu

Beşiktaş, TFF Süper Lig’in 16. hafta maçında Kayserispor’u deplasmanda 2-0 ile geçti. Siyah - beyazlılarda goller N’Koudou ve Hasic’ten geldi. 

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, ''Herkes birbiri için sahada mücadele ediyor. Bizde as, yedek, o oynadı ayrımı yok, herkes oynayabilir'' dedi.

Zorlu bir dönemeçten geçtiklerini hatırlatan Yalçın, ''Lider olduğumuz için çok çok memnunuz şu anda. Zor bir oyun oynadık. Çok savunma yapan bir takıma karşı oynadık. Bu maçlar kolay olmuyor. Sağlam durduğumuz müddetçe illaki oyunun bir bölümünde pozisyon bulup gol yapabilirdik. Bazen bu tür maçlarda gol geç gelebiliyor. Oyuncularım akıllı oynadılar. Kazandığımız için mutluyuz. Çarşamba günkü maç için çalışmalıyız artık, bu maça takılmamalıyız'' dedi. 

''Adaletli davranıyoruz''

Maç sonu futbolcuların yaptığı paylaşımı 'Beraberliğin simgesi' olarak nitelendiren Sergen Yalçın, pandemi dönemiyle ilgili de konuştu:

''Başkanımız ve Emre Kocadağ hastalandı. Onlara geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede iyileşirler. Bütün pondemi hastaları en kısa sürede sağlığına kavuşsun. Onlara da bu galibiyeti armağan ediyoruz. Sondaki hareket birlikteliğin, beraberliğin simgesi. Başkanı ve yönetimi seviyorlar. Güzel bir ortam var. İyi antrenman yapıyorlar. Kimin oynadığının önemi yok. Rotasyon yapalım diyoruz ama hepsini oynatıyoruz. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Adaletli davranıyoruz ve oyuncular da bunun farkında. Oyuncuların saygısını kazanmak bizim için çok önemli. Ekibim de çok önemli bir yerde'' 

''Transfer için planlama yapmakta zorlanıyoruz''

Transfere dair konuşan tecrübeli teknik adam, ''Transfer için planlama yapmakta zorlanıyoruz. Mümkün olursa takımı 1-2 oyuncuyla güçlendirmek istiyoruz. İnşallah bir değişim yapabiliriz ama bunun garantisini veremem'' ifadelerini kullanırken, Abuoubakar'ın dönüş tarihini açıklayarak sözlerini noktaladı:

"Aboubakar salı dönüyor. Durumuna bakacağız. Ghezzal olabilir. Riske atmadık bugün. Oynama ihtimali var. Gökhan ve Ljajic antrenmanlara başladı''

Senin için hazırladığımız haberler