Sergen Yalçın'dan derbi şifreleri!

10.03.2020 - 09:14 | Son Güncellenme: 10.03.2020 - 09:20

Beşiktaş, Galatasaray ile deplasmanda oynayacağı derbi maça hazırlanıyor. Teknik direktör Sergen Yalçın futbolcularıyla konuşmalar yapıyor. Sergen Yalçın oyuncularına neler söyledi? Beşiktaş'ın derbideki planı ne?

Sergen Yalçın'dan derbi şifreleri!

Beşiktaş, ezeli rakibi Galatasaray ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Derbi maça teknik direktör Sergen Yalçın yoğun bir şekilde hazırlanıyor. Yalçın, maçı kazanmaları halinde neler değişeceğini oyuncularına anlattı.

Sergen Yalçın'dan futbolcularına derbi vurgusu

Ankaragücü karşısında elde ettiği 2-1'lik galibiyetle umutlarını yeşerten Beşiktaş, gözünü derbi maça dikti. Teknik direktör Sergen Yalçın, futbolcularını galibiyet parolasıyla maça hazırlıyor ve şampiyonluk ümitlerinin zor olsa da tükenmediğini vurguluyor. 

Sergen Yalçın: "Kazanırsak fark 3'e inecek"

Beşiktaş'ın teknik patronu, "Galatasaray kendi saha ve seyircisi önünde oynayacak. Özel bir maç. Hepinizden en yüksek performansı bekliyorum. Bu tür maçlarda az hata yapan kazanıyor. O yüzden hata istemiyorum. Ayrıca kazanırsak yarıştaki bir rakibimiz Galatasaray ile puan farkı 3'e inecek" ifadelerini kullandı.

Yardımcılarından bazı analizler istedi

Bu arada Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, oyuncularıyla derbi maç öncesi birebir konuşmalar yapmaya devam edecek. Öte yandan genç teknik adam yardımcılarından da analizler istedi.

Sergen Yalçın, görüş alışverişinde bulunacak

Sergen Yalçın'ın, yardımcılarından Çağdaş Atan ve Murat Şahin ile Galatasaray'ın zafiyetleri konusunda görüş alışverişinde bulunacağı öğrenildi.

İki takımın ligdeki durumu

Derbi maç öncesinde Beşiktaş 43 puanla 5. sırada yer alırken, Galatasaray ise 49 puanla ligde 3.sırada bulunuyor. (AJANSSPOR DETAY HABER)

Senin için hazırladığımız haberler