Sergen Yalçın'dan Galatasaray kararı

Feride Kara
19.04.2022 - 00:43 | Son Güncellenme: 19.04.2022 - 05:46

Beşiktaş eski teknik direktörü Sergen Yalçın Galatasaray'ın teknik direktörlük gündemine geldi. Bu gelişmeden sonra Yalçın olası bir teklife yeşil ışık yaktı

Sergen Yalçın'dan Galatasaray kararı

Kariyerinde Galatasaray forması giyen Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın sarı kırmızılı kulübün gündemine geldi. Yalçın Galatasaray'dan teklif gelmesi halinde kabul edebileceğini söyledi. 
 

Sergen Yalçın'dan Galatasaray'a: "Neden olmasın"

Milliyet gazetesi muhabiri Serdar Sarıdağ, Sergen Yalçın'ın Galatasaray açıklamasını aktardı. Sarıdağ Sergen Yalçın ile bu konuda konuştuğunu "Mümkün. Ben bunu Sergen hocaya da sordum. Sergen Yalçın "Bana teklif gelirse neden olmasın." dedi. Galatasaray ile anlaşırsa ben şaşırmam. Sergen Yalçın dört büyüklerde oynamış bir isim. Galatasaray'dan Sergen Yalçın'a doğrudan bir teklif gitmediğini düşünüyorum. Ama düşünebilirler sonuçta Beşiktaş'la çifte kupa zaferi yaşadı." ifadelerini kullandı.
 

İlgini Çekebilir
Torrent'ten Kerem cevabı: "Las Vegas'ta olduğu gibi sahada olan sahada kalır"
Habere Git

Sergen Yalçın Beşiktaş performansı 

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın dönemi Aralık ayında sona ermişti. Beşiktaş'ın başında toplamda 82 maça çıkan Sergen Yalçın, 46 galibiyet, 13 beraberlik ve 23 mağlubiyet aldı. Yalçın siyah beyazlı ekip ile geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası zaferleri yaşamıştı. Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de Yalçın teknik direktörlüğünde galibiyet özlemi 5 maça çıkan Beşiktaş, 21 puanda kalmıştı. Bu, son 16 sezonun en kötü performansı oldu.

Senin için hazırladığımız haberler