Sergen Yalçın'dan motivasyon! Alanyaspor maçı...

12.12.2020 - 11:00 | Son Güncellenme: 12.12.2020 - 11:05

Son dakika haberleri... Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapamasa da üst üste Başakşehir, Fenerbahçe ve Kasımpaşa gibi rakipleri yenerek kendini tekrardan üst sıralarda bulan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın, lig lideri Alanyaspor ile çıkacakları maç öncesinde oyuncularına motivasyon konuşması yaptı. İşte detaylar...

Sergen Yalçın'dan motivasyon! Alanyaspor maçı...

Süper Lig'in ilk 4 maçından yalnızca 1 galibiyet alarak alt sıralarda yer alan Beşiktaş, son 3 haftada değişim geçirdi.

Üst üste 3 galibiyet

Önce ligin son şampiyonu Başakşehir'i 3-2 mağlup eden siyah-beyazlılar, ardından Fenerbahçe derbisini Kadıköy'de 4-3 kazanarak sükse yarattı. Sonrasında da Kasımpaşa'yı yenen Beşiktaş, puan tablosunda üst sıralara gelmeyi başardı.

Rakip lider Alanyaspor

Süper Lig'in 12. haftasında lider Alanyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın işleri sıkı tutuyor. Skorer'in haberine göre Mücadele öncesinde Yalçın, oyuncularıyla bir araya gelerek motivasyon konuşması yaptı.

Galibiyet vurgusu

Sergen Yalçın yaptığı konuşmada, “Eğer bu haftaki maçı da kazanırsak yine bu yoldaki bir başka önemli rakibimizden puanlar almış olacağız. Bu galibiyet de bize önemli avantajlar getirecektir. İyi bir rakibe karşı oynayacağız. Eksikleri olsa da önemli oyunculara sahip bir takıma karşı iyi motive olmalıyız.” dedi.

4. sıraya yerleşti

Beşiktaş bu sezon Süper Lig'de çıktığı 10 maçta aldığı 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 19 puan topladı ve 4. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler