''Sergen Yalçın’dan önce bana teklif gelmişti''

05.02.2022 - 00:21 | Son Güncellenme: 05.02.2022 - 00:26

Şenol Güneş'in yardımcısı Bayram Bektaş, bir Youtube kanalına konuk oldu. Bektaş, programnda Beşiktaş, Sergen Yalçın ve Pinheiro hakkında açıklamalar yaptı.

''Sergen Yalçın’dan önce bana teklif gelmişti''

Son olarak A Milli Takım’da yardımcı antrenörlük yapmış olan teknik direktör Bayram Bektaş,  Atakan Kurt’un YouTube kanalına verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Bektaş, geçmişteki ilginç transfer anılarından ve Beşiktaş ile yaptığı teknik direktörlük görüşmelerini anlattı.

Futbolculuk yıllarında formasını giydiği Beşiktaş ile 2 kere görüştüğünü açıklayan Bayram Bektaş, bu 2 teklifi de reddettiğini belirtti. Beşiktaş’a gelmek üzereyken anlaşılamayan Bruno Pinherio’nun ekibinde yardımcı antrenörlük teklifi aldığını belirtti. Ayrıca Sergen Yalçın’dan önce de kulübün kendisiyle görüştüğü söyleyen Bektaş, A Milli Takım’daki görevi nedeniyle bu teklifi de reddettiğini söyledi.


 Bayram Bektaş’ın, Atakan Kurt ile Futbol Anıları programına verdiği demeçlerden öne çıkanlar şu şekilde:

 “Sergen Yalçın’dan önce bana teklif gelmişti”


“Ahmet Nur Çebi benim abim gibidir. Kulübü çok düzgün yönetiyor. Ben A Milli Takım’dayken Sergen hocadan önce bana teklif gelmişti. Ancak Milli Takım’ın eleme sürecinde Şenol Hoca’yı bırakıp gitmedim. Doğru karar vermişim ki Sergen Hoca geldi ve şampiyon oldu. Gelmeyerek doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Belki şampiyon olamayacaktı ve ben Şenol Hoca’yı bırakıp gelecektim. Ben bir yola başvurduysam Şenol Hoca bana gidiyorsun demedikten sonra ben ayrılmam. Çünkü bir sözleşme yaptık.”

“Milli Takımdan sözleşmem bittiği için ayrıldım”


“Eleme süreci ve Avrupa Şampiyonası’ndan sonra ayrılacağımı söylemiştim ki 1 yıl imza atmıştım. Bu anlaşmayı yaptık o süreç başarılı geçti ama pandemiden dolayı Avrupa Şampiyonası olmadı. Ancak benim mukavelem bitti. Ve 1 yıl ertelenince hocama dedim ki “hocam benim mukavelem bitti.” Benim oturayım, bekleyeyim, maaşımı alayım gibi bir zihniyetim yok, aktif olmayı seviyorum. Bunu hocama söyleyince saygı duydu. Çünkü mukavelem bitmişti ve Avrupa Şampiyonası bir sene sonraydı. Öyle düşünüyorsan ki sözleşmen de bitti serbestsin dedi ve ben Kayserispor’la anlaştım.''

“Kayserispor sonrası geri döndüm”


Ben Kayserispor’dan ayrıldıktan sonra Şenol Güneş benim yerime, yanına kimseyi almamıştı. Oturduk, konuştuk ve Şenol hoca eğer düşünüyorsan gel devam, burada hakkın var dedi.

“Beşiktaş’tan yardımcı antrenörlük teklifi aldım”


“Beni Ahmet Nur Çebi aramadı, Ceyhun Kazancı aradı. Toplantı yaptıklarını söyledi. Başkanın onayıyla ve alınan karar sonucunda benimle görüşmek istediklerini ve fikrimi merak ettiklerini söylediler. Teklifin yapıldığını ve Pinheiro’ya yardımcı olarak beni düşündüklerini söyledi. Ben de kesinlikle kariyer planlamamda böyle bir şey olmadığını belirttim. İhtiyacınız varsa her türlü elimden geleni yapacağımı belirttim ama doğru olmayacağını hatta bu şartlarda Pinheiro’nun da doğru tercih olmayacağını düşündüğüm için kabul etmedim.”

Senin için hazırladığımız haberler