Sergen Yalçın'dan VAR eleştirisi: "VAR’dan hiç penaltı alamıyoruz"

14.03.2021 - 09:32 | Son Güncellenme: 14.03.2021 - 12:59

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş'ın deplasmanda Medipol Başakşehir'i 3-2 mağlup ettiği maç sonrası teknik direktör Sergen Yalçın, VAR kararları sonrası açıklamalarda bulundu. Yalçın, "Ceza alanı içinde topla en çok buluşan takımız ancak VAR’dan hiç penaltı alamıyoruz" dedi. İşte detaylar...

Sergen Yalçın'dan VAR eleştirisi: "VAR’dan hiç penaltı alamıyoruz"

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, VAR kararlarından memnun değil. Yalçın, Medipol Başakşehir maçı sonrası, "VAR’dan hiç penaltı alamıyoruz" dedi. 

"VAR’dan hiç penaltı alamıyoruz"

Skorer'de yer alan habere göre Sergen Yalçın'ın, “Maçı kazandık ama verilmeyen penaltı gelecek haftalar için beni tedirgin etti. Ceza alanı içinde topla en çok buluşan takımız ancak VAR’dan hiç penaltı alamıyoruz” dediği belirlendi.

“Bu dönemde iyi oynamaktan öte kazanmak önemli"

Yalçın, “Bu dönemde iyi oynamaktan öte kazanmak önemli. En kritik üç maçtan ilkini kazandık. Sırada kupadaki Başakşehir ve ligde Fenerbahçe ile oynayacağımız maçlar var. Milli araya bu iki maçı kazanarak girersek, önümüzü çok daha net görürüz. Ancak daha birçok zorlu maça çıkacağız. Takipçilerimiz Fenerbahçe ile Galatasaray ciddi ve iddialı takımlar. Bence bu yarış sezon sonuna kadar devam eder” diye konuştuğu aktarıldı.

Sergen Yalçın’ın, hakem Cüneyt Çakır ve VAR hakemi Mustafa Öğretmenoğlu’nun, 60. dakikada Larin’in Rafael tarafından düşürüldüğü pozisyona penaltı kararı vermemelerine tepki gösterdiği de ifade edildi.

"Penaltımızın verilmemesi beni tedirgin etti"

Pozisyonun net bir penaltı olduğunu dile getiren Sergen Yalçın’ın, “Maçı kazandık ama verilmeyen penaltı gelecek haftalar için beni kara kara düşündürüyor. Ceza alanı içinde topla en çok buluşan ve 3. bölgede en fazla toplayan takım biziz ancak VAR’dan hiç penaltı alamıyoruz. Bu maçta da net penaltımızın verilmemesi beni tedirgin etti” dediği belirtildi.

"Futbolun sıfır hatayla oynanması mümkün değil"

Beşiktaş’ın hocası, Welinton ve N’Sakala’nın performanslarını da masaya yatırdı. Attığı golle öne çıkan Welinton’dan memnun olduğunu belirten Sergen Yalçın’ın, “Welinton’un arkasında çok durdum ve bu yüzden çok eleştirildim ama bugün bakıyorum herkes Welinton’u övüyor.

Başakşehir maçında yediğimiz gollerde hatalı olsa da N’Sakala’nın da arkasındayım. Benim için o da iyi oyuncu. En iyi oyuncular bile hata yapar. PSG-Barcelona maçında Dembele neler kaçırdı, Messi önünden geçen topa dokunamadı. Futbolun sıfır hatayla oynanması mümkün değil” ifadelerini kullandığı vurgulandı

Senin için hazırladığımız haberler