Sergen Yalçın'ın Şampiyonlar Ligi hesabı!

09.06.2020 - 09:32 | Son Güncellenme: 09.06.2020 - 09:37

Antalyaspor maçına hazırlanan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, futbolcularıyla toplantı yaptı. Sergen Yalçın, şampiyon olacaklarına inanıyor mu? Oyuncularına ne anlattı?

Sergen Yalçın'ın Şampiyonlar Ligi hesabı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 12 Haziran itibarıyla başlayacak lig maçları öncesi futbolcularıyla toplantı yaptı. Sergen Yalçın, hangi uyarılarda bulundu? Şampiyonluk şansları için ne düşünüyor? İşte yanıtı... 

Tüm konsantrasyon Antalyaspor maçında

15 Mart Pazar günü ezeli rakibi Galatasaray ile deplasmanda oynadığı maçta sahadan 0-0'lık eşitlikle ayrılan Beşiktaş, Antalyaspor ile oynayacağı maça odaklandı.

Antalyaspor 8 maçtır kaybetmiyor

Yaklaşık 3 ay sonra sahaya çıkacak siyah-beyazlılar, Antalyaspor'un 8 maçlık yenilmezlik serisini bitirmek ve zirve mücadelesine devam etmek istiyor. 

Sergen Yalçın futbolcularıyla toplantı yaptı

Teknik direktör Sergen Yalçın, kalan haftalarda da kendi futbol anlayışından taviz vermeyecek. Yalçın, futbolcularıyla tesislerde sık sık toplantılar yapıyor. 

"Beklentilerin aksine çok farklı yerde olabiliriz"

Skorer'de yer alan habere göre; Sergen Yalçın futbolcularıyla yaptığı toplantıda, "Tempo olarak ligi nerede bıraktıysak oradan yola devam etmeliyiz. Öncelikle bize yakışan bir futbol oynamalıyız. Maç maç ilerleyerek gitmemiz lazım. Sıralamada üstümüzde yer alan rakiplerin kendi aralarında maçları var. Biz kazanabildiğimiz kadar maç kazanmalıyız. Ligin sonunda beklentilerin aksine çok daha farklı yerde olabiliriz. Bunun için önce galibiyet serisi yakalamalıyız” dedi.

Sergen Yalçın: "47 puanda olsaydık kendi kaderimizi çizerdik"

Bu arada Sergen Yalçın’ın, "Üç puan fazlamız olsaydı, ligi ilk ikide bitirme şansımız çok daha yüksek olurdu. Son dönemde kötü futbol oynadığımız maç yok. 44 yerine 47 puana sahip olsaydık kendi kaderimizi kendimiz çizebilirdik” dediği gündeme geldi. 

Son 8 haftada Beşiktaş'ın rakipleri kimler?

Beşiktaş'ın kalan maçları

Antalyaspor
Denizlispor (D)
Konyaspor
Kayserispor (D)
Kasımpaşa
Yeni Malatya (D)
Fenerbahçe
Gençlerbirliği (D)

Senin için hazırladığımız haberler