Sergen Yalçın'ın Trabzonspor'dan Talepleri Belli Oldu

08.04.2023 - 09:19 | Son Güncellenme: 08.04.2023 - 14:32

Transfer haberleri... Son olarak Orhan Ak ile yollarını ayıran Trabzonspor, Teknik Direktörlük görevi için Sergen Yalçın ile görüşüyor. İşte detaylar...

Sergen Yalçın'ın Trabzonspor'dan Talepleri Belli Oldu

Sergen Yalçın'la 2. görüşme dün gerçekleşti

Fanatik'te yer alan habere göre; Beşiktaş’la 2 kupa kazanan 50 yaşındaki çalıştırıcı ile önceki gün ilk görüşme yapılmıştı, dün de bir kez daha masaya oturuldu. 

Sergen Yalçın, Trabzonspor'dan 50 milyon TL istedi

Geniş bir teknik ekibi olan Yalçın, 1.5 yıllık kontrat için toplam 50 milyon TL civarında bir talep ediyor. Bu paraya, ekibinin maaşları da dahil. 

İlgini Çekebilir
Maxim, Beşiktaş'ta devam edecek mi? Hocası yeşil ışık yaktı!
Habere Git

Trabzonspor rakamı düşürmeye çalışıyor

Trabzonspor Yönetimi ise yapılan pazarlıklarda orta yolu bulmaya yani rakamı 40 milyon TL seviyelerine çekmeye çalışıyor. 

Futbolun tek patronu olmak istiyor

Taraflar arasında konuşan tek konu; maaş değil. Sergen Yalçın, Trabzonspor’la anlaşması halinde futbolun tek patronu olmak istiyor.

Tesislere kendi bilgisi haricinde yöneticilerin girip-çıkmasını da doğru bulmayan başarılı hoca, en önemlisi yarışacak kadro ve güçlü bir proje ortaya konulması halinde göreve başlayacağını belirtiyor. 

İlgini Çekebilir
G.Saraylı yıldıza Premier Lig'den talip çıktı! Anlaşma...
Habere Git

Beşiktaş derbisinde sahada olabilir

Temasların olumlu şekilde ilerlediği öğrenilirken, Başkan Ertuğrul Doğan ve kurmayları kısa zamanda Sergen Yalçın konusunu çözüme kavuşturup, önümüzdeki hafta Akyazı’da oynanacak Beşiktaş derbisine mutlaka yeni teknik direktörle çıkmayı hedefliyor.

61 saat'te yer alan habere göre ise; Sergen Yalçın, Trabzonspor'dan 2,5 milyon Euro talep etti. Trabzonspor 1 milyon 400 bin Euro olarak şartlarını sundu. 1+1 yıllık sözleşmenin konuşulduğu görüşmede Sergen Yalçın, sözleşmesine tazminat maddesi koydurmak istemedi.

Montella ve Stanislav Cherchesov iddiası

Bilindiği üzere, bordo-mavili takımın listesinde Adana Demirspor'u çalıştıran Vincenzo Montella da bulunuyor. Ayrıca Rus basını, Trabzonspor'un tecrübeli teknik adam Stanislav Cherchesov'la ilgilendiğini öne sürdü.

Rakip Kasımpaşa

Öte yandan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında bu akşam Kasımpaşa ile karşı karşıya geliyor. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Burak Şeker yönetecek. Müsabakayı ise beIN Sports HD 1 naklen yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler