Sergen Yalçın'ın yükseliş planı: İstanbul'da 9 puan!

11.10.2021 - 11:43 | Son Güncellenme: 11.10.2021 - 19:05

Beşiktaş, milli aradan sonra 3 zorlu sınava çıkacak. Teknik direktör Sergen Yalçın, Vodafone Park'ta oynayacakları 3 maçta 9 puan hedefliyor. İşte detaylar...

Sergen Yalçın'ın yükseliş planı: İstanbul'da 9 puan!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş aynı zamanda Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele ediyor. Sakatlıklar konusunda büyük problem yaşayan Beşiktaş'a milli ara deyim yerindeyse 'ilaç' gibi geldi. Teknik direktör Sergen Yalçın, yoğun fikstür için planını yaptı. Detaylar haberde...

Eksiklerin dönüşü Sergen Yalçın'ı rahatlattı

8. haftayı 2-1'lik Sivasspor galibiyetiyle 17 puanla 3. sırada tamamlayan Beşiktaş, milli ara sonrasındaki ilk mücadelesine Başakşehir deplasmanında çıkacak. 1 aylık süreçte kadrodaki eksiklerin 12'ye ulaşması sebebiyle takım kurma konusunda sıkıntı yaşayan Sergen Yalçın, eksiklerin dönüşüyle rahat bir nefes aldı.

İlk adım Başakşehir ile atılacak

Sergen Yalçın, Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde 11 gün içinde oynayackaları 3 maçtan da 9 puan hedefliyor. Siyah-beyazlılar ilk adımı Başakşehir maçıyla atmaya çalışacak.

Lizbon ve Galatasaray derbisi var

Beşiktaş, Dortmund ve Ajax maçlarını kaybetmişti. Siyah-beyazlılar C Grubu'ndaki 3. maçına 19 Ekim'de Sporting Lizbon karşısında çıkacak. Vodafone Park'ta Portekiz ekibini devirmek isteyen Kara Kartal, ardından ise Galatasaray derbisine yoğunlaşacak.

Sivasspor maçında kimler oynamıştı? 

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın Sivaspor maçında sahaya; Ersin, Rosier, Serdar, Vida, Rıdvan, Josef, Can Bozdoğan, Oğuzhan Özyakup, Kenan Karaman ve Michy Batshuayi 11'ini sürmüştü. 4 değişiklik yapan Yalçın, Umut Meraş, Gökhan Töre, Necip Uysal ve Alex Teixeira'yı ikinci yarıda oyuna almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler