Galatasaray, Haris Seferoviç transferini resmen açıkladı!

19.07.2022 - 21:05 | Son Güncellenme: 19.07.2022 - 21:35

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, yeni transfer Sergio Oliveira'nın tanıtımında kullanılan telefon ile yeni transfer Haris Seferoviç'i açıkladı. İşte detaylar...

Galatasaray, Haris Seferoviç transferini resmen açıkladı!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray,  Portekizli yeni transferi Sergio Oliveira'nın bulunduğu bir video yayınlayarak yeni transfer Haris Seferoviç'i duyurdu. İşte detaylar...

Golcü geldi

Galatasaray, Primeira Liga ekiplerinden Benfica'da forma giyen Bosna kökenli İsviçreli millî futbolcu Haris Seferoviç ile transfer görüşmelerine başladığını KAP'a bildirdi. Golcü oyuncu İstanbul'a iniş yaptıktan sonra resmi sözleşmeye imza atacak.

Galatasaray: "Profesyonel futbolcu Haris Seferovic’in 2022-2023 sezonu sonuna kadar satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda Sport Lisboa E Benfica-Futebol, S.A.D. ile resmi görüşmelere başlanmıştır." açıklamasını yaptı.
 

3 defa sağlık kontrolünden geçti

Daha önce iki kez sağlık kontrolünden geçirilen Haris Seferovic için Galatasaray'ın kulüp doktoru Yener İnce, Portekiz'e gitti. İsviçreli futbolcu için üçüncü ve son sağlık kontrolünün gerçekleştirileceği öğrenildi. 30 yaşındaki son testleri geçmesi ve İnce'den onay gelmesinden sonra Haris Seferoviç transferi tamamlandı.

Okan Buruk iki ismi duyurdu

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, hazırlık maçından hemen sonra açıklamalarda bulundu. Buruk, "Dubois de önemli bir oyuncu. Seferovic, Uluslar Ligi'nde 3 maçta oynadı, sağlam bir şekilde geliyor. Her oyuncu için sakatlık riski var. Herkesin başına gelebilir, biz oyuncuyu en hazır halde tutacağız. Kendisi de profesyonel bir futbolcu."  ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler