Serhan gidiyor!

06.07.2015 - 11:38 | Son Güncellenme: 06.07.2015 - 11:38

Gaziantepspor’da geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamayan Serhan Yılmaz kiralık olarak gönderiliyor.

Yeni sezonda Gaziantepspor forması giyme ihtimalı düşük olan genç golcü Serhan Yılmaz’ı kırmızı-siyahlı kulüp kiralık olarak göndermeyi düşünüyor.  2. ve 3.Lig takımlarındanda talibi olan Serhan Yılmaz’ı kırmızı-siyahlılar 1 yıllığına tecrübe kazanması için takımdan gönderecek. 

CAMARA GELDi
Gaziantepspor’da yeni sezon hazırlıklarının ilk gününe katılmayan Demba Camara rötarlı olarak 2. gün çalışmalarına katıldı. 

Kırmızı-siyahlıların 20 yaşındaki genç golcüsü Demba Camara 1 gün gecikmeli olarak kampa katıldı. Yeni sezonda daha çok çalışması gerektiğinin farkında olduğunu söyleyen Camara; “ Geçtiğimiz sezonki performansımızın üzerinde olmalıyız. Aramızdan ayrılan bir kaç arkadaşımız dışında takım korundu. Bu bizim için çok iyi. Arkadaşlık üst seviyede. Elimden gelenin fazlasını yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

ALT YAPIDAN GELENLER VAR
Gaziantepspor’un yeni sezon hazırlıkları devam ederken alt yapıda yıldızı parlayan Oktay Aydın, İlker Günaslan, Murat Aydın, Caner Güler ve Adnan takımla birlikte antrenmanlara çıkmaya başladı. Topçu’nun gözüne girmek için bütün çabasını ortaya koyan gençler istekli görüntüleriylede göz doldurdular.  

Gaziantep Güneş - Ali Budak

Senin için hazırladığımız haberler