Serkan Balcı'dan flaş açıklamalar!

12.04.2017 - 13:12 | Son Güncellenme: 12.04.2017 - 13:12

AJANSSPOR ÖZEL- Ankaragücü'nün deneyimli oyuncusu Serkan Balcı, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Serkan Balcı, "Ankaragücü taraftarı Süper Lig'i hak ediyor. Trabzonspor ve Fenerbahçe yıllarımı unutamam. Gökhan Gönül Fenerbahçe için büyük bir isimdi. Elinden kolundan tutup, her yabancıyı ülkemize getirmemek lazım" dedi.


İşte Serkan Balcı'nın Radyospor yayınında yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar;

'BU TARAFTAR SÜPER LİG'İ HAK EDİYOR'

"Tuzlaspor maçı bizim için çok zor oldu. Karşımızda kapanan bir takım vardı. Geriye düştük, son 10 dakika bulduğumuz gollere maçı çevirdik. Son 3 maçımız var. Artık geri dönüşü yok. İnşallah Ankaragücü'nü şampiyon yapacağız. Süper Lig'de Ankaragücü'ne karşı oynadığımda bu kadar taraftar görmüyordum. Şu anda çok güzel bir hava oluştu. Her maçımızı dolu tribünlere oynuyoruz. O kadar inanmışlar ki bizi de etkiliyor. Güzel atmosfer oluşuyor. Bu taraftarın desteğinden çok mutluyuz. Bu taraftar Süper Lig'i hak ediyor. Son yıllarda liglerimizde tribünlere taraftar çekmek zor oluyor ama biz dolu tribünlere oynuyoruz"

 'TAKIMIMIZDA ARKADAŞLIK ÇOK İYİ'

"Takımımızda son dönemlerde arkadaşlık çok iyi durumlara geldi. Son 10 haftada kenetlendik. Kadromuzda kaliteli isimler var. Tecrübemizi genç arkadaşlara aktarıyoruz. Çok anlayışlı genç arkadaşlarımız var. Bazen ukala tipler olur ama burada öyle bir şey olmadı. Bize saygıda kusur etmediler. Hocamız bizi anladı ve  biz de onu anladık. Karşılıklı saygı var aramızda"

'TRABZONSPOR VE FENERBAHÇE YILLARIMI UNUTAMAM'

"Trabzonspor ve Fenerbahçe yıllarım kariyerimde unutulmaz izler bıraktı. Çünkü yaşanan her an, her yıl unutulmaz. İki takımda büyük camialar ve büyük taraftar gruplarına sahipler. İki takımda da büyük başarılar elde ettim. Oynadığım dönemlerde başarılı performans sergiledim"

'GÖKHAN GÖNÜL'ÜN BEŞİKTAŞ TRANSFERİNİ...'
"Gökhan Gönül'ün transferini profesyonel düşünmek lazım. Biz bu konularda duygusal düşünüyoruz. Avrupa'da bu tarz transferler sıklıkla oluyor. Gökhan Gönül Fenerbahçe camiası için büyük bir isimdi. Fenerbahçe'ye sağ bek olarak büyük bir iz bıraktı. Şu anda başarılı bir sezon geçiriyor. Gökhan'ın Beşiktaş  tercihi onun kariyerini ilgilendiriyor. Gökhan hakkında söylemde bulunamam. Kendi kariyeri kendisi bilir"

 'ELİNİ KOLUNU TUTUP HER YABANCIYI ÜLKEMİZE GETİRMEMEK LAZIM'

"Ülkemizde yabancı oyuncu o kadar çok ki sağ beki geçelim, hiçbir mevkii için oyuncu yetişmiyor. Kendi evlatlarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. 75-80 milyon nüfusumuz var, oyuncu çıkartamıyorsak bu bizim kendi ayıbımız büyüklerimizin ayıbı. Her şeyin hazırına konmamak gerekiyor. Yabancı oyuncular için Milli Takım sınırlaması getirilebilir. Elini kolunu tutup, her yabancı oyuncuyu ülkemize getirmemek lazım. Yabancı konusunda sınırlama getirmelerini düşünüyorum. Kendi insanımıza sahip çıkmamız lazım. Eğitime önem vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Ne yazık ki ülkemizde okul ve sporu bir arada götüremiyoruz"

'ALT LİGLERDE ŞARTLAR ZOR'
"Alt liglerde  şartlar gerçekten zor. Ben de belli bir yaştan sonra bu seviyeye düştüm. Alt liglerde zeminler sakatlanmaya çok elverişli. Maddi anlamda sıkıntıların olduğunu düşünüyorum. Alt liglere seviye seviye kriter getirilmeli. Federasyonun bu konuya el atması lazım"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler