Serkan Kırıntılı da Konya'yı terk etti!

15.07.2020 - 17:21 | Son Güncellenme: 15.07.2020 - 17:24

Son dakika Konyaspor haberleri... Yeşil - beyazlıların file bekçisi Serkan Kırıntılı şehirden ayrıldı. Taraftalar, bunun üzerine 'Serkan Kırıntılı Konya'dan neden ayrıldı' sorusuna cevap arıyor. Detaylar haberimizde...

Serkan Kırıntılı da Konya'yı terk etti!

Salim MANAV - AJANSSPOR

İttifak Holding Konyaspor'da Serkan Kırıntılı krizi yaşanıyor. Milli kaleci, şehri terketti! 28. haftadan bu yana forma giyemeyen 35 yaşındaki kaleci, yaptığı transfer eleştirisiyle nedeniyle yönetimle ters düştü.

Transferleri eleştirdi kesik yedi

Önce yedek bırakılan Kırıntılı, son iki maçta maç kadrosuna da alınmayınca Konya'dan ayrıldı. Ancak sözleşmenin feshi şu an için söz konusu değil. Serkan Kırıntılı, ligin 28. haftasında İttifak Holding Konyaspor'un evinde Demir Grup Sivasspor ile 2-2 kaldı maçın sonunda soyunma odası koridorlarında yüksek sesle yapılan transferleri ağır şekilde eleştirdi. Bu eleştirileri nedeniyle tecrübeli eldivene bir daha forma verilmedi.

1 yıl daha sözleşmesi var

Beşiktaş deplasmanı ile içerideki Çaykur Rizespor maçlarında kadroya alınan Kırıntılı, yedek oturdu. Gaziantep deplasmanı ve içerideki Medipol Başakşehir karşılaşmalarında ise maç kadrosuna dahi alınmadı. Serkan Kırıntılı, takımdan kesilince kulüp idaresinden izin kâğıdı alarak şehirden ayrıldı.

Kırıntılı'nın İttifak Holding Konyaspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. 2015'ten beridir Konya forması giyen Kırıntılı, burada ortaya koyduğu performans sonrası 2018'de A Milli Takım'a çağrıldı ve toplam 4 maçta sahaya çıktı. 35 yaşındak eldiven bu sezon 26 lig maçında forma giyerken 30 gol gördü kalesinde. Adanapor altyapısından çıkan Serkan Kırıntılı, 2010-13 arasında Fenerbahçe kadrosunda yer aldı.
 
Senin için hazırladığımız haberler